Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Arderea grasimilor
  6. /
  7. L-Carnitina, 60 capsule, Pro...

L-Carnitina, 60 capsule, Pro Nutrition

Ce beneficii are L-carnitineArde grăsimile și ajută la dezvoltarea și definirea musculaturii.Transformă grăsimile metabolizate în energie și crește performanța în timpul antrenamentelor.Îmbunătățește fluxul sanguin și vascularizarea organismului, accelerând recuperarea după antrenamente.Ingrediente:L-tartrat de L-carnitină. Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, oxid de zinc), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, stearat de magneziu).Condiții de păstrare și utilizare: A se păstra în loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă. A se utiliza înainte de data expirării înscrisă pe ambalaj.Alergeni: Produsul nu conține substanțe cu potențial alergen.Atenționări! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! Nu se administrează copiilor și femeilor în perioada de sarcină și alăptare. Consultați medicul înainte de a administra acest produs dacă sunteți subsupraveghere medicală sau dacă luați medicamente!Compoziție2 CapsuleL-Tartrat de L-Carnitinădin care L-Carnitină1789 mg1200 mg Mod de administrare:Luaţi 2-4 caps. pe zi: 2 capsule cu cel puţin 30 de minute înainte de antrenament şi 2 capsule imediat după antrenament.

Acest produs L-Carnitina, 60 capsule, Pro Nutrition din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ACM DUOLYS HYAL SER INTENSIV ANTI-AGEING 15ML
Pediakid Phytovermil 125ml sirop
Masca de par pentru hidratare si luminozitate, 150ml, La Saponaria
Crema de fata Madagascar Centella Hyalu-Cica, 75ml, Skin1004
GOLD NUTRITION TOTAL WHEY PROTEIN CIOCOLATA, 2 kg
Faina de hrisca Eco, 500g, Niavis
Multivitamine jeleuri pentru barbati cu aroma naturala de fructe de padure Mega Men®, 120 jeleuri, GNC
Hofigal Omega 3-6 Vegetal 900 mg x 40 de capsule
Ghete sport ortopedice copii - 27
chevron-right-circle