Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Set boluri in forma de morsa cu tacamuri, verde, PUR

Set boluri in forma de morsa cu tacamuri, verde, PUR: O modalitate distractiva si usor de utilizat pentru a-i hrani pe bebelusi.Caracteristici:Design distractiv: Bolul in forma de morsa si tacamurile colorate fac din hranire o experienta distractiva si placuta pentru bebelusi.Usor de utilizat: Tacamurile sunt concepute special pentru mainile mici ale bebelusului, fiind usor de prins si de controlat.Sigur pentru bebelusi: Setul este fabricat din materiale non-toxice si BPA-free, fiind sigur pentru bebelusi.Depozitare si ingrijire:Spalati toate componentele setului in apa calda cu sapun si clatiti bine dupa fiecare utilizare.Setul poate fi sterilizat.Doar componentele din plastic pot fi spalate in masina de spalat vase pe raftul superior.Nu asezati componentele setului pe suprafete fierbinti.Sfaturi suplimentare:Lasati bebelusul sa exploreze mancarea cu mainile sale, pe langa folosirea tacamurilor.Fiti rabdatori si incurajati bebelusul in timp ce invata sa manance singur.Faceti din timpul mesei un moment distractiv si relaxant.Oferiti bebelusului o varietate de alimente sanatoase si hranitoare.Acest set pentru hranirea bebelusului cu bol in forma de morsa si tacamuri este un cadou ideal pentru orice parinte care doreste sa faca hranirea bebelusului mai distractiva si mai usoara. Cu ajutorul acestui set, bebelusul dumneavoastra va fi pe drumul cel bun spre a se hrani singur in cel mai scurt timp.

Acest produs Set boluri in forma de morsa cu tacamuri, verde, PUR din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Grisine cu susan si faina integrala, 50g, SanoVita
TIS BABY 4U CREMA CU ULEI DE CATINA 50ML
Balsam Penetraitt, 250ml, Sebastian Professional
Spray de styling pentru barbati, 125ml, Hairburst
Masca pentru exfoliere delicata cu extarct de caise, 50 ml, Apivita
Balsam Bio de buze nutritiv, 3.8 g, Gamarde
Crema hidratanta de noapte cu retinol Plantscription, 30ml, Origins
Liv 52 x 100 Tablete x 2 - 10% reducere
Crema cu vitamina A DermoTIS KeraTIS, 20ml, Tis Farmaceutic
chevron-right-circle