Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Serum pentru ten
  6. /
  7. Ser pentru conturul ochilor,...

Ser pentru conturul ochilor, La Seve des Arbres, 5 ml, Oppidum

Beneficii Ser pentru conturul ochilor, La Seve des Arbres, Oppidum:Un adevărat elixir de vitalitate, tonifiant și protector, pentru a relaxa zona conturului ochilor și a ilumina privirea;Acest ser este mai mult decât un produs cosmetic - este un adevărat elixir de vitalitate; Protejează și tonifică pielea, relaxând zona conturului ochilor și conferindu-le luminozitate și prospețime;Prin utilizarea sa zilnică, ochii vor fi mai odihniți, cu o privire strălucitoare, iar pielea din jurul lor va fi netedă și protejată. Este soluția perfectă pentru cei care doresc să combată semnele de oboseală și să aibă o privire mereu tânără și vibrantă.

Acest produs Ser pentru conturul ochilor, La Seve des Arbres, 5 ml, Oppidum din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

118.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Siliciu +500, 500ml, Swedish Nutra
Melatonin 3mg KAL, 30 tablete, Secom
Fiole cu acid azelaic, 10x2ml, Slowcell
Sampon vegan pentru uz zilnic Care, 250ml, JOC
Onvision Vitro, 20 plicuri, Sun Wave Pharma
ACM MEDISUN CREMA COLORATA LIGHT TINT SPF50+ 40ML
Mommy Care Roll On Go Away cu Ulei de Eucalipt Lemon 0luni+, 70 ml
Crema de styling pentru barba si par, 75ml, Monsieur Barbier
Ochelari de soare barbati Tommy Hilfiger TH 2111/G/S J5G
chevron-right-circle