Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pompa de san manuala, PUR

Pompa de san manuala PUR este conceputa pentru a oferi mamelor o modalitate confortabila si eficienta de a extrage laptele matern. Fabricata din materiale de calitate alimentara si fara BPA, pompa PUR este sigura pentru dumneavoastra si pentru bebelusul dumneavoastra.Caracteristici:Design ergonomic: Pompa este compacta, portabila si usor de utilizat cu o singura mana.Control reglabil al aspiratiei: Puteti controla nivelul de aspirare si rata de pompare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.Eficienta si silentioasa: Pompa extrage laptele rapid si silentios, oferindu-va o experienta discreta si confortabila.Include accesorii: Pompa vine cu biberon standard de 125 ml, capac, tetina din silicon si husa de transport.Depozitare si ingrijire:Spalati toate componentele pompei si ale biberonului inainte si dupa fiecare utilizare.Toate componentele pot fi spalate in masina de spalat vase pe raftul superior.Inspectati tetina inainte de fiecare utilizare si aruncati-o la primele semne de uzura.Nu expuneti tetina la lumina directa a soarelui sau la solutii dezinfectante pentru perioade lungi de timp.Avertisment:Verificati intotdeauna temperatura laptelui inainte de a hrani bebelusul.Folositi pompa doar sub supravegherea unui adult.Nu utilizati tetina ca suzeta.Nu lasati pompa sau componentele sale la indemana copiilor mici.Nu puneti pompa in cuptorul cu microunde.Nu curatati pompa cu solventi sau substante chimice dure.

Acest produs Pompa de san manuala, PUR din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

197.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Paste spirale din orez si legume, 350g, Orgran
Institutul de Apicultura Polenapin, 100 comprimate
Crema de noapte A-OXitive, 30 ml, Avene
Ser detox 3 in 1 Thermal, 30ml, Celenes
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB3647N 001/4O
Termos din otel inoxidabil vidat Pure, 450ml, Reer
Scutece mini Soft, 3-6 kg, 38 bucati, PINE
MAVALA 091123 LAC DE UNGHI EDINBURGH 5 ML
Fond de ten Nude Drop Tinted Serum Foundation 010N, 30ml, Catrice
chevron-right-circle