Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Set linguri cu maner lung, +3 luni, 3 bucati, PUR

Setul linguri cu maner lung, +3 luni, 3buc, PUR este un instrument esential pentru orice parinte care doreste sa isi invete bebelusul sa manance singur. Cu ajutorul acestor lingurite, bebelusul dumneavoastra va invata rapid sa se hraneasca independent.Caracteristici:Set de trei lingurite: Setul include trei lingurite cu manere de lungimi diferite, pentru a se potrivi perfect cu diferitele etape de dezvoltare ale bebelusului.Maner lung: Manerul lung le face usor de tinut si de controlat bebelusilor.Varf rotunjit: Varfurile rotunjite sunt blande cu gingiile sensibile ale bebelusului.Fara BPA: Lingurile sunt fabricate din materiale fara BPA, fiind sigure pentru bebelusi.Depozitare si ingrijire:Inainte de prima utilizare, spalati bine linguritele cu apa calda si clatiti bine.Nu utilizati detergenti abrazivi, produse antibacteriene sau solutii chimice.Uscati bine linguritele dupa fiecare utilizare.Lingurile pot fi spalate in masina de spalat vase, dar este posibil ca spalarea repetata in masina de spalat vase sa decoloreze sau sa uzeze produsul in timp.Depozitati linguritele intr-un loc uscat si curat, ferit de lumina directa a soarelui.Nu puneti linguritele in cuptor sau in cuptorul cu microunde.Sfaturi suplimentare:Puteti incepe sa hraniti bebelusul cu lingurita inca de la 4-6 luni, cand incepe sa-si manifeste interesul pentru mancare solida.La inceput, este posibil ca bebelusul sa aiba nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a duce lingurita la gura.Fiti rabdatori si incurajati bebelusul in timp ce invata sa manance singur.Spalati intotdeauna linguritele bine dupa fiecare utilizare.

Acest produs Set linguri cu maner lung, +3 luni, 3 bucati, PUR din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ruj satinat Color Riche Nudes of Worth 630 Beige A Nu, 4.8g, L'Oreal Paris
That So Spuma protectie solara SPF50, Efect anti-imbatranire, 100ml
Oja semipermanenta Imperial Purple, 15ml, Cupio
Cremă Gommage Enzimatic
Gel matifiant anti-imperfectiuni pentru ingrijirea tenului, 50ml, Evoluderm
Servetele umede pentru bebelusi, 60 bucati, Baby Anthyllis
Naturalis Vitamina C 500mg, 30 comprimate
Pasta dinti Cool Mint, 100ml, Sensodyne
Paduden Express 200 mg 10 capsule moi Terapia
chevron-right-circle