Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Inel gingival cu apa, +6 Luni, portocaliu, PUR

Inel Gingival Cu Apa, +6 Luni, portocaliu, PUR: Ajuta la ameliorarea disconfortului cauzat de dentitie.Caracteristici:Amelioreaza disconfortul cauzat de dentitie: Inelul gingival moale si flexibil maseaza gingiile bebelusului, oferind o senzatie calmanta si reducand durerea.Sigur pentru bebelusi: Inelul este umplut cu apa sterilizata si este fabricat din materiale non-toxice, BPA-free, fiind sigur pentru bebelusi.Usor de curatat: Inelul poate fi spalat cu usurinta cu apa calda si sapun.Transparent: Designul transparent permite o curatare igienica.Durabil: Inelul este fabricat din materiale durabile care pot rezista la mestecat.Depozitare si ingrijire:Raciti inelul gingival doar in frigider. Nu il puneti in congelator.Spalati inelul cu apa calda si sapun si clatiti bine inainte si dupa fiecare utilizare.Depozitati inelul intr-un loc uscat si acoperit.Sfaturi suplimentare:Puteti pune inelul gingival in frigider pentru cateva minute inainte de a-l oferi bebelusului.Oferiti bebelusului inelul gingival cand incepe sa dea semne de disconfort cauzat de dentitie.Puteti masa gingiile bebelusului cu degetul in timp ce il tineti pe el sa mestece inelul gingival.Distrageti atentia bebelusului oferindu-i alte jucarii de mestecat.Acest inel gingival este un instrument valoros pentru orice parinte care doreste sa isi ajute bebelusul sa depaseasca cu usurinta perioada dentitiei. Cu ajutorul acestui inel, bebelusul dumneavoastra va avea parte de o senzatie de confort si relaxare, iar dumneavoastra veti avea mai putine nopti nedormite.

Acest produs Inel gingival cu apa, +6 Luni, portocaliu, PUR din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lapte de continuare 6-12 luni CESAR-BIOTIK 2, 800g, Aptamil
Spuma de baie cu parfum de vata de zahar, Cotton Candy, 230ml, Inuwet
Gel pentru spalarea mainilor Flori de Camp, 190ml, Yves Rocher
Plasturi cu actiune rapida, 3 + 1 bucati, Innovasil
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen AS6413 C4
Lipozomal Calcium, 60 capsule vegetale, Hypernatura
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 6168/S 10A
Ceai de cozi de cirese la vrac, 50g, Vedda
Fulgi de hrisca Granovit, 350g, Solaris
chevron-right-circle