Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Varice
  6. /
  7. Horse Chestnut Extract 300...

Horse Chestnut Extract 300 mg, 100 capsule, GNC

Properietati:Este un supliment alimentar ce sustine sanatatea picioarelor si a vaselor de sange.Extractul de Castanul salbatic, altfel cunoscut sub numele de Aesculus hippocastanum, poate fi folosit datorita actiunii benefice asupra circulatiei sangelui, mentinand elasticitatea vaselor sanguine.- Extract standardizat din seminte de Castan salbatic (Aesculus hippocastanum)(20% aescin = 60 mg);- Extractul de castan salbatic sustine sanatatea generala a picioarelor si a venelor acestora;- Capsula vegetala din celuloza, potrivit si pentru vegetarieni;- Pentru un beneficiu optim, luati una pana la patru capsule pe zi.Ingrediente:Portie de servire: 1 capsula vegetalaCantitate/ capsula vegetala %DZRExtract din seminte de castan salbatic (Aesculus hippocastanum) (20% aescin = 60 mg) 300 mg **Doza zilnica recomandata nu este stabilita.Alte ingrediente:celuloza, capsula vegetala din celuloza.Nu contine: zahar, coloranti si arome artificiale, sodiu, grau, gluten, soia, lactate, fermenti.Mod de administrare:Ca supliment alimentar, administrati 1 pana la 4 capsule pe zi.Atentionari:Consultati-va medicul inainte de utilizare daca aveti sau sunteti suspectati de o afectiune medicala sau luati medicamente pe baza prescriptiei medicale.A nu se utiliza daca sunteti gravida sau  alaptati. Intrerupeti  administrarea cu 2 saptamani inaintea unei interventii chirurgicale. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.  A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Acest produs Horse Chestnut Extract 300 mg, 100 capsule, GNC din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

199.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sun Wave Sinosun spray, 20 ml
Cana cu pai 6+ luni Bleu Bubblegum, 240ml, Bbox
Crema de fata cu Pepene Rosu, Watermelon Hydro Glow, 55ml, Ariul
Crema Anti-imbatranire Samay, 50ml, Sesderma
Baza de machiaj Mattifying Primer Skin to die for, 30ml, Peter Thomas Roth
Crema Anti-Aging de noapte pentru fata si gat Collagen Bakuchiol, 50 ml, Trimay
Stafide Sultana fara gluten, 250g, Republica Bio
Spasmodep picaturi orale, 30ml, Dr. Phyto
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB2186 132241
chevron-right-circle