Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Menopauza
  6. /
  7. Black Cohosh Extract 40...

Black Cohosh Extract 40 mg (197012), 100 capsule, GNC

Beneficii Extract standardizat de Cohos Negru Black Cohosh 40 mg Herbal Plus, 100 capsule, GNCContine 40 mg extract din radacina de cohos negru din care 1 mg este reprezentat de glicozide triterpenice;Produsul este unul vegetal, cu biodisponibilitate si puritate ridicata;Nu contine: zahar, coloranti artificiali, arome artificiale, sodiu, grau, gluten, soia, lactate, fermenti;Fiecare flacon contine 100 de capsule, necesarul pentru maxim 100 de zile de administrare. *Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Ingrediente:Extract din rădăcina de Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) (2.5% glicozide triterpene=1 mg) 40 mg. Valoarea nutrițională de referință nu a fost stabilită.Alte ingrediente: celuloză, capsule din celuloza vegetală.Nu conține: zahăr, coloranți artificiali, arome artificiale, sodiu, grâu, gluten, soia, lactate, fermenți.Mod de administrare:  Ca supliment alimentar, administrati 1 capsula pe zi.Precautii / Atentionari:Nu utilizati produsul daca sunteti insarcinata sau alaptati. A se consulta un medic specialist inainte de a utiliza acest produs daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu 2 saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Acest produs Black Cohosh Extract 40 mg (197012), 100 capsule, GNC din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

129.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biocell Beauty Shots pentru piele, par si unghii, 14 bucati x 25 ml, Valentis
Protectis picaturi probiotice pentru copii 10ml
Biberon pentru +3 luni Natural Response SCY906/01, 330ml, Philips Avent
Vopsea de par Argan Oil 66.46, 50ml, Korres
EXCILOR TRATAMENT PENTRU NEGI 2 IN 1
HARTMANN MOLICARE PREMIUM ELASTIC 6 PICATURI S X 30BUC
Ciocolata bio amaruie cu ghimbir si 55% cacao, 80g, Rapunzel
Maca Pulbere ecologica, 125g, Niavis
Rame ochelari de vedere dama Love Moschino MOL593 HT8
chevron-right-circle