Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Menopauza
  6. /
  7. Formula pentru menopauza Women's,...

Formula pentru menopauza Women's, 60 tablete, GNC

Beneficii GNC Women`s  Formula Pentru MenopauzaFormula pe baza de plante, demonstrat clinic ca reduce simptomele menopauzei;Reduce bufeurile si transpiratiile nocturne;Sustine functia sexuala;Relaxeaza si da o stare de bine;Nu contine: zahar, coloranti artificiali, arome artificiale, gluten sau fermenti.IngredienteKSM-66® Extract din radacina de ashwagandha (Withania somnifera) 600 mg*Libifem® Extract din seminte de schinduf (Trigonella foenum-graecum)600 mg*Cuvitus® Extract din fruct de castravete (Curcumis sativus)300 mg*Glicozide Triterpene (extract din radacina si rizomi de Cohos negru [Cimcifuga racemosa])2 mg**Valoarea nutritionala de referinta nu este stabilita.Alte ingrediente: celuloza, tarate de ovaz, croscarmeloza de sodiu, acid stearic din sursa vegetala, stearat de magneziu din sursa vegetala, siliciu, triacetina, monogliceride diacetilate, acid oleic, polietilen glicol.Contine: lapte.Mod de utilizareCa supliment alimentar, administrati 1 tableta de 2 ori pe zi.ContraindicatiiContine Cohos negru.A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu 2 saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata zilnic. 

Acest produs Formula pentru menopauza Women's, 60 tablete, GNC din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

389.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tensiometru tip bratara cu Bluetooth iCheck7, 1 bucata, Braun
Serum facial cu Unt de Shea si Vitamina E, 30ml, Clara's New York
Rosii uscate bio, 100g, Dennree
Deodorant roll-on Original, 50ml, Borotalco
Proteine din zer 100% Whey Gold Standard cu aroma de capsuni, 2.28kg, Optimum Nutrition
Seminte de in zdrobite, 400g, Dennree
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi CH9013 C1
Ahava Serum de noapte contra petelor de pigmentare, 30 ml
FLUXIV CREMA TONICA 100G
chevron-right-circle