Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Igiena orala
  4. /
  5. Pasta de dinti
  6. /
  7. Pasta de dinti Naturals...

Pasta de dinti Naturals Mint Clean, 75 ml, Aquafresh

Beneficii Pasta de dinti Naturals Mint Clean, 75 ml, Aquafresh:Arome din surse 100% naturaleRespiraţie proaspătăOferă triplă protecţie pentru dinţi curaţi și gingii sănătoaseNu conţine produse sau derivate de origine animalăConţine 97% ingrediente din surse naturaleMod de utilizare:A se peria dintii de doua ori pe zi, nu mai mult de trei ori pe zi.A se minimiza inghitirea si a se scuipa.  Precautii:• In cazul aportului de fluoruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical.  • Incetati utilizarea daca apar iritatii. Consultati stomatologul sau medicul dumneavoastra cat mai repede posibil daca aveti umflaturi la nivelul gurii sau fetei.• A nu se lasa la indemana copiilor.  • Copii cu varsta de 6 ani sau mai mica: sub supravegherea unui adult se utilizeaza o cantitate cat un bob de mazare, pentru a minimiza inghitirea.  Contine fluorura de sodiu 0,315% w/w (1450 ppm fluor).

Acest produs Pasta de dinti Naturals Mint Clean, 75 ml, Aquafresh din categoria Igiena orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 6601 C1
Ahava Demachiant 3 in 1 Time to Clear, 250ml
Urgo Burns Superficial Wounds Arsuri si Rani x 6 buc
Unt de alune crocant, 170g, Meridian
Verset Apa de parfum Vivian 100 ml
Biberon anti-colici cu gat larg Options+, 150ml, Dr. Brown's
Test rapid anemie, carenta fier, 1 bucata, Advent Life
Snack de soia si ciocolata fara zahar, 144g, Gullon
FARES ULEI MENTA 10ML
chevron-right-circle