Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti Complete Protection Herbal Sensation, 75 ml, Parodontax

Beneficii Pasta de dinti Complete Protection Herbal Sensation, Parodontax:Respiratie proaspataSmalt puternic Curatare in profunzimeSenzatie de prospetimePasta de dinti parodontax Complete Protection Herbal Sensation, prin combinatia sa de arome din extractele de ghimbir, menta si menta indiana, ofera o senzatie de curat si proaspat. Ingrediente:Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Steviol Glycosides, CI 77492, CI 74160.Mod de utilizare:Periati dintii de doua ori pe zi, nu mai mult de trei ori pe zi, minimizati inghitirea, apoi scuipati.Pentru a ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale, utilizati continuu, de doua ori pe zi. Daca observati ocazional urme de sange in timpul periajului dentar inseamna ca gingiile dumneavoastra nu sunt sanatoase, iar daca sunt lasate netratate, stabilitatea dintilor poate fi afectata. Precautii:Minimizati inghitirea, apoi scuipati. A nu se lasa la indemana copiilor. Incetati utilizarea daca apar iritatii. A nu se folosi de catre copii cu varsta sub 12 ani. Consultati un stomatolog daca simptomele persista sau in cazul copiilor cu sangerari gingivale. Consultati stomatologul sau medicul dvs. cat mai repede posibil daca aveti umflaturi la nivelul gurii sau fetei.            

Acest produs Pasta de dinti Complete Protection Herbal Sensation, 75 ml, Parodontax din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fixodent Neutral 40ml
Jucarie de apucare din lemn de artar forma floare 570-V5, 1 bucata, Grunspecht
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLN16 0700
Absorbante Perfecta Slim Green, 14 bucati, Bella
Scutece chilotel pentru apa, Marimea4-5, 9-15kg, 11 bucati, Pampers
Jeleuri miere, portocale, scortisoara, 100g, Apidava
Masca servetel Aloe Vera, 1 bucata, Orjena
Shake proteic cu aroma de ciocolata elvetiana Total Lean, 768g, GNC
Benzi cu gel pentru calcaie, 2 bucati, Mia Calnea
chevron-right-circle