Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Igiena orala
  4. /
  5. Igiena orala
  6. /
  7. Pasta de dinti pentru...

Pasta de dinti pentru copii Advance, 9-12 ani, 75 ml, Aquafresh

Beneficii Pasta de dinti pentru copii Advance, 9-12 ani, Aquafresh:Ofera 6 beneficii cheie pentru ingrijirea si protectia necesara a dintilor definitivi.Ofera protectie 24 de ore impotriva zaharurilor*. Cei mai multi dinti definitivi apar intre varsta de 9 si 12 ani, mai multi decat in orice alta perioada a vietii. Smaltul acestora este cu 50% mai vulnerabil la impactul zaharurilor din alimente pentru ca este mai subtire. Dureaza aproximativ 3 ani pana cand smaltul noilor dinti permanenti devine puternic.Pasta de dinti Aquafresh Advance este potrivita nevoilor copilului, oferind protectie 24 de ore impotriva zaharurilor*.Ingrijire blanda si protectie necesara pentru dinti definitivi mai puternici si gingii mai sanatoase**.*prin periaj dentar, de doua ori pe zi.**Protecţie impotriva zaharurilor timp de 24 de ore datorita fluorului.Ingrediente:Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Aroma, Titanium Dioxide, Carrageenan, PEG-6, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, CI 73360, CI 74160.Contine Fluorura de sodiu 0,3152% w/w (1450ppm Fluor).Mod de utilizare:Pentru rezultate optime, spala-te pe dinti cu Aquafresh Advance de doua ori pe zi timp de doua minute.

Acest produs Pasta de dinti pentru copii Advance, 9-12 ani, 75 ml, Aquafresh din categoria Igiena orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Neutraderm Gel-Crema dermo-protector, 200ml
Mar cu piersica si caisa +4 luni, 125g, Gerber
Sampon solid de Avocado, Aloe Vera si Tea Tree, 130g, Sabio
Dacia Plant Laxen ceai, 50 g
Pasta de dinti Plus Pro White, 75ml, Biorepair
Anti-Stress Extreme, 7 fiole, Marnys
Amaresti Coacaze in ciocolata neagra belgiana, 80g
Sampon Natural Lifting Duo, 300 ml, T-LAB
Absorbante zilnice cu extract de bumbac Cotton Feel Normal, 56 bucati, Carefree
chevron-right-circle