Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti Gum Breath & Sensitivity, 75 ml, Parodontax

Beneficii Pasta de dinti Gum Breath & Sensitivity, Parodontax:Are o actiune dubla pentru sanatatea gingiilor si impotriva sensibilitatii dentare.Acesta vizeaza placa bacteriana depusa intre dinti, ceea ce provoaca inflamatie si recesiune gingiala.Formeaza o bariera de protectie impotriva sensibilitatii dentare.Ingrediente:Glicerină, PEG-8, dioxid de siliciu hidratat, trifosfat de pentanatria, aromă, lavrilsulfat de sodiu, dioxid de titan, carbomer, fluorură de cositor, cocamidopropil betaină, saharină de sodiu, clorură de zinc, caragenan, fluorură de sodiu, limonen.Mod de utilizare:Urmati intotdeauna instructiunile de pe ambalaj. Periati-va dintii de doua ori, nu mai mult de trei ori pe zi. Nu uitati sa va periati limba. Un periaj bun ar trebui sa dureze 2 pana la 3 minute.Precautii:Nu inghititi pasta de dinti, intotdeauna scuipati-o.Dintii sensibili pot indica o problema ascunsa care necesita tratament imediat.Daca simptomele persista sau se agraveaza, consultati medicul dentist.

Acest produs Pasta de dinti Gum Breath & Sensitivity, 75 ml, Parodontax din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LIERAC SEBOLOGIE DUBLU CONCENTRAT ANTIIMPERFECTIUNI 30ML
Crema de zi antirid Collagen, 50ml, BeBio
Kit Rice Pure, 3*30ml, Thank You Farmer
Spuma autobronzanta Proffesional Mousse Dark, 200ml, St. Moriz
Lotiune pentru protectie solara Intense Protect SPF50+, 150ml, Avene
Elmiplant Sun Ulei spray bronzare rapida, fara SPF, 150ml
DIMINUPRO 30 CAPSULE GELATINOASE MOI
Ochelari de soare dama Fossil FOS 2138/S 807
Hrisca decorticata cruda, 500g, SanoVita
chevron-right-circle