Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti anti-tartru cu miere de manuka IAA15+, ecologica, 75 ml, CicaManuka

Proprietati:- Ajuta la reducerea formarii tartrului si a placii;- Exfoliaza usor;- Igiena orala sustenabila si ecologica;- Formula organica certificata;- 100% dintre ingrediente sunt de origine naturala;- Testat dermatologic;- Pentru intreaga familie de la 7 ani;- Bonus+: formula fara fluor.Tara de origine: FrantaMod de utilizare:Spalati-va pe dinti zilnic dupa fiecare masa, timp de 3 minute. Clatiti.A se pastra departe de caldura. Potrivit pentru femeile insarcinate si care alapteaza. A nu se utiliza la copii sub 7 ani. Nu inghiti. Rezervat pentru uz extern.Ingrediente: CARBONAT DE CALCIU, GLICERINA, AQUA (APA), APA DIN FRUNZE DE MENTHA PIPERITA (MENTA) *, ALCOOL**, LAURIL GLUCOZID, MIERE, BICARBONAT DE SODIU, PUDRA DE CHONDRUS CRISPUS (CARRAGENAN), GUMA DE XANTHAN, SARE DE MARE, EUCALYPTUS GLOBULUS ULEI*, ULEI DE FRUZA DE MENTHA ARVENSIS (MENTA DE CAMP)*, ACID CITRIC, ULEI DE FRUZE DE ROSMARINUS OFFICINALIS (ROZMARIN)*, HIDROXID DE SODIU, EXTRACT DE COAJA DE CITRIUS LIMON (LAMAIE)*, STEVIOSIDE, ULEI DE SALVIA SCLAREA (SALVIE)*, PROPOLIS*, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM ULEI DE RAMURI/FRUNZA, LIMONEN, LINALOOL.*ingredient din agricultura ecologica**Procesat din ingrediente organice100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala13,8% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologicaPrezentare:75 ml

Acest produs Pasta de dinti anti-tartru cu miere de manuka IAA15+, ecologica, 75 ml, CicaManuka din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Miere de Manuka MGO 83+, 250g, Comvita
MASK CLEAN GEL ACNE 150ML
Vitamine naturale B Complex F172, 60 capsule, Fares
Tratament corector impotriva imperfectiunilor pielii, 100ml, Lierac Paris
Suc Aloe vera micropulpa pur bio, 500ml, Health Nutrition
Esenta pentru fata cu radacina de Ginseng Panax, 100ml, Mixsoon
Gel dus Bee My Honey, 250 ml, Apivita
GNCL-Arginina 1000 mg, 90 tablete
Lipstick cu Echinacea, 4 g, Tis Farmaceutic
chevron-right-circle