Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Balsam de corp reparator cu 10% miere de Manuka IAA10+, ecologica, 200 ml, CicaManuka

Proprietati:Formulat cu ingrediente 100% de origine naturala, bogat in miere de Manuka IAA10+, unt de shea organic si ulei de macadamia organic, acest balsam hraneste si hidrateaza pielea uscata pana la foarte uscata predispusa la mancarime. Amelioreaza disconfortul localizat si senzatia de strangere. Mierea de Manuka cu proprietati protectoare si reparatoare promoveaza repararea epidermei, catifeleaza pielea si o hraneste sustenabil.Indicele IAA® garanteaza activitatea unica a mierii de Manuka si o concentratie exceptionala de metilglioxal (MGO) care asigura actiune antibacteriana si favorizeaza repararea straturilor superficiale ale pielii.Beneficii:Hraneste si hidrateazaAmelioreaza senzatia de strangerePentru piele uscata pana la foarte uscata si sensibilaFormula organica certificata:100% dintre ingrediente sunt de origine naturalaTestat dermatologicPentru intreaga familie de la 3 aniBonus +: se absoarbe rapid in pieleMod de utlilizare:Aplicati balsamul cu generozitate si zilnic pe corp, de preferinta dupa un dus pe pielea uscata in prealabil. Insista pe zonele foarte uscate. Fara clatire.Ingrediente active:Miere de Manuka IAA®: promoveaza repararea epidermei, catifeleaza si hraneste pielea.Unt de Shea organic: hraneste si protejeaza epiderma.Ulei organic de Macadamia: hraneste si calmeaza pielea uscata.Hidrosol organic de immortelle: are proprietati calmante.Ingrediente: APA, UNT DE SHEA (BUTYROSPERMUM PARKII)*, MIERE DE MANUKA IAA10+, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, APA DE FLORI IMMORTELLE (HELICHRYSUM ITALICUM)*, ALCOOL**, ALCOOL CETEARIL, STEARAT DE SORBITAN, ULEI DE SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI*, ULEI DE SEMINTE DE MACADAMIA (MACADAMIA INTEGRIFOLIA)*, GLUCOZID CETEARIL, PARFUM, FILTRAT DIN FERMENTAT DE RIDICHE/LEUCONOSTOC, GLICERIL UNDECILENAT, CEARA ALBA (CEARA DE ALBINE)*, TOCOFEROL, GUMA XANTAN, BISABOLOL*, ACID LEVULINIC, GLICERINA, LEVULINAT DE SODIU*ingredient din agricultura ecologica**procesat din ingrediente organice100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala22,5% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologicaPrecautii:Pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A se pastra departe de caldura. A nu se utiliza la copii sub 3 ani.Prezentare:200ml

Acest produs Balsam de corp reparator cu 10% miere de Manuka IAA10+, ecologica, 200 ml, CicaManuka din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

88.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel intim organic Bio Chamomile, 100 ml, Orgie
Fulgi de ovaz fini fara gluten cu spirulina, chia si seminte de canepa Eco, 200g, Niavis
Ceai cu ghimbir, portocala si vanilie, 17 plicuri, Yogi Tea
URIAGE BARIESUN SPRAY USCAT PROTECTIE SOLARA SPF50+ X 200ML
Hipp Primul Gris al Copilului, Lapte & Cereale, 250g
Quasix Crema anti-roseata, 30 g
Ciocolata neagra 70% cacao cu cirese si visinata, 80g, Razvan Idicel
Aminoacizi cu aroma de limonada de zmeura albastra Beyond Raw Precision BCAA, 615g, GNC
Doppelherz Omega 3 extra 1000 mg, 120 capsule
chevron-right-circle