Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea mainilor
  6. /
  7. Crema reparatoare pentru ingrijirea...

Crema reparatoare pentru ingrijirea mainilor 5% miere de Manuka IAA15+, 50ml, CicaManuka

Proprietati:Compusa 100% din ingrediente de origine naturala, inclusiv 40% IAA 10+ miere de Manuka, crema reparatoare promoveaza repararea pielii si protejeaza pielea de deshidratare. Ofera o usurare de durata a disconfortului, protejeaza si calmeaza pielea la aplicare, pentru o senzatie de confort imediat. Mierea de Manuka cu proprietati protectoare si reparatoare promoveaza repararea epidermei, catifeleaza pielea si o hraneste sustenabil.Textura sa bogata ofera un efect filmogen care protejeaza pielea de deshidratare.Datorita varfului aplicator de inalta precizie, puteti aplica o doza adaptata intr-o maniera tintita zonei de disconfort.Indicele IAA® garanteaza activitatea unica a mierii de Manuka si o concentratie exceptionala de metilglioxal (MGO) care asigura actiune antibacteriana si favorizeaza repararea straturilor superficiale ale pielii.Beneficii:Repara si calmeaza timp indelungatOfera o senzatie imediata de confortPentru piele uscata, deteriorata si sensibilaFormula organica certificata:100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturalaTestat dermatologicPentru intreaga familie de la 3 aniBonus +: concentratie mare de miere de Manuka 40%Mod de utlilizare: Aplicati o doza adecvata intr-o maniera tintita pe zona de disconfort, masand usor. Fara clatire. Repetati daca este necesar.Ingrediente active:Unt de shea organic: hraneste si protejeaza epidermaUlei organic de macadamia: hraneste si protejeaza pielea sensibilaSqualan vegetal (parte nesaponificabila a uleiului de masline hidrogenat): repara si hidrateaza.Ingrediente: MIERE (40% MIERE DE MANUKA IAA10+), APA, ULEI DE JOJOBA (SIMMONDSIA CHINENSIS)*, UNT DE SHEA (BUTYROSPERMUM PARKII)*, ULEI DE SEMINTE DE MACADAMIA (MACADAMIA INTEGRIFOLIA)*, STEARAT DE GLICERIL, SQUALAN, GLUTAMAT DE STEAROYL DE SODIU, ACID LEVULINIC, ALCOOL FENETIL, GUMA DE XANTAN, BISABOLOL*, GLICERINA, LEVULINAT DE SODIU, TOCOFEROL, ACID CITRIC.*ingrediente din agricultura ecologica100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala20% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologicaPrecautii:Pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A se pastra departe de caldura. Nu aplicati pe pielea deteriorata. A nu se utiliza la copii sub 3 ani. *nu aplicati pe pielea deteriorata.

Acest produs Crema reparatoare pentru ingrijirea mainilor 5% miere de Manuka IAA15+, 50ml, CicaManuka din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Skinexpert by Dr. Max® ReviHair Balsam pentru par, 200ml
Alcool Sanitar x 200 ml
Incalzitor biberon, 1 bucata, Gri, LOVI
Mist Moisture Collagen, 120ml, Tenzero
Spirulina 1g x 40 comprimate Hofigal
Aminoacizi Carnogen Beta-Alanine, 300g, Genius Nutrition
CREXY gel pentru cresterea genelor si sprancenelor, 8 ml
HALITOMIN 20 COMPRIMATE DE SUPT
Mastodynon x 60 comprimate
chevron-right-circle