Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Glycolic AHA Serum, 30ml, Ellemental

Beneficii Reinnoieste-ti pielea cu serul nostru concentrat in acizi AHA - un membru important al colectiei noastre esentiale!Acest ser a fost dezvoltat de echipa de profesionisti Elemental si fabricat in laboratorul nostru intern.Pentru acest ser am selectat un melanj de mai multi acizi alfa-hidroxi si l-am formulat pentru a oferi o actiune sporita, cu o vascozitate optima, intindere optima pe piele si o senzatie placuta la aplicare.Acest ser a fost formulat folosind exclusiv ingrediente vegane.pH-ul a fost ajustat pentru a fi eficient pe piele.Un ser modern, curat si minimalist, care respecta natura si pielea dumneavoastra.DE CE SA-L ALEGETISerul nostru are la baza acidul glicolic, un ingredient de referinta pentru imbunatatirea aspectului pielii.Prin efectul sau de peeling, acesta actioneaza pentru imbunatatirea naturala a reinnoirii celulare prin eliminarea celulelor moarte ale pielii, stimuland in acelasi timp regenerarea pielii pentru o stralucire tinereasca si un aspect uniform.Ajuta la estomparea cicatricilor de acnee si la netezirea neregularitatilor.Actioneaza pentru a reduce petele brune, hiperpigmentarea si imperfectiunile.Mizati pe o piele mai stralucitoare si mai luminoasa, pe care veti adora atunci cand va treziti dimineata.CUM SE INCLUDE IN RUTINAIncorporati serul nostru AHA in rutina de seara de ingrijire a pielii, o data sau de doua ori pe saptamana, pentru rezultate optime.Aplicati aproximativ 2 doze de ser pe fata si gat dupa curatare, masand usor cu varful degetelor pentru a permite produsului sa patrunda. Evitati zona ochilor. Apoi, urmati cu crema de noapte obisnuita.Este posibil sa apara furnicaturi sau roseata, mai ales daca aveti pielea sensibila - dar nu va faceti griji, acestea se datoreaza potentei serului nostru AHA! In caz de disconfort sau iritatie, intrerupeti utilizarea.COMPOZITIESerul este pe baza de apa, cu o concentratie mare de acid glicolic, infuzat cu acizi de fructe pentru o eficacitate sporita.IngredienteAqua, Glycolic acid, Arginine, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Glycerin, Saccharum Officinarum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Acacia Senegal Gum, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Citrus Limon Fruit Extract, Acer Saccharum ExtractNU-urileFara parabeni, fara fenoxietanol, fara acrilati si polimeri sintetici, fara parfum, fara conservanti cu miros neplacut, fara agenti de umplere, fara ingrediente controversate.PrecautiiA se evita zona ochilor. A nu se utiliza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Se recomanda protectie solara pe parcursul aplicarii produsului.A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.Acest ser nu a fost testat pe animale, in conformitate cu reglementarile in vigoare.Ambalat intr-un recipient din sticla reciclabil, reutilizabil.

Acest produs Glycolic AHA Serum, 30ml, Ellemental din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Propolvit Defens, 20 fiole x 10ml, Marnys
HIDRADERM Hyal crema, 50 ml
Cremă Hidratantă Corectoare Uniformizantă Nude Spf 30
L'Erbolario Crema de corp Accordo Arancio, 200ml
Masca de fata regeneranta cu aloe vera Don't Worry, 25g, Quret
BERES JUNIOR GUMMY VITAMINA C+D3 20 COMPRIMATE GUMATE
Perie copii pentru descurcat Basic, indieni, 1 bucata, Parsa
Apa micelara, 200ml, Ecoderma
Masca pentru ten uscat cu extract de ceai verde, 19g, Missha
chevron-right-circle