Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti Gum Breath Sensitivity, 75 ml, Parodontax

Beneficii Pasta de dinti Gum Breath Sensitivity, ParodontaxDovedită ştiinţific că poate proteja împotriva problemelor gingivale, a respirației neplăcute și a sensibilității dentare, prin periaj de două ori pe zi și utilizare continuă.Tinteşte în profunzime placa bacteriană din spaţiile interdentareAjută la protecţia împotriva sensibilităţii prin formarea unui strat protector peste zonele vulnerabile ale dinților.Aromă plăcută mentolatăPeriati-va dintii de doua ori pe zi cu aceasta pasta de dinti pe baza de fluor, pentru protectie impotriva problemelor gingivale, a respiratiei neplacute si a sensibilitatii dentare.Tehnologia Pro-neutra contribuie la neutralizarea bacteriilor ce cauzeaza respiratia neplacuta.Ingrediente:Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Zinc Chloride, Carrageenan, Sodium Fluoride, Limonene.Mod de utilizare:Periati dintii de doua ori pe zi, nu mai mult de trei ori pe zi, minimizati inghitirea, apoi scuipati.Precautii:A nu se folosi de catre copii cu varsta sub 12 ani decat la recomandarea medicului stomatolog sau a medicului de familie. A nu se lasa la indemana copiilor. Dintii sensibili pot fi un semn care sa indice existenta altor probleme care necesita interventia prompta a medicului stomatolog. Daca simptomele persista sau se agraveaza, consultati medicul stomatolog. Incetati utilizarea daca apar iritatii. Consultati stomatologul sau medicul dvs. cat mai repede posibil daca aveti umflaturi la nivelul gurii sau fetei.

Acest produs Pasta de dinti Gum Breath Sensitivity, 75 ml, Parodontax din categoria Igiena orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon organic nutritiv cu jojoba si unt de shea, 500ml, Biosince 1975
Balsam de par Colorvive, 200ml, Elseve
Total30 lunare 3 bucati/cutie
Proteina din zer cu aroma de ciocolata Bulk1340, 3240g, GNC
NutriniDrink Multi Fibre cu aroma de vanilie, 200ml, Nutricia
ANTIMETIL 15 COMPRIMATE
Plasturi pentru gat si decolteu Wrinkle Firming, 5 bucati, Tenzero
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2984 020
Roll-on pentru ochi Anti-Age cu Peptide si Niacinamide Pro-Youth, 15ml, Biovene
chevron-right-circle