Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apa de gura Daily Gum Care Extra Fresh, 500 ml, Parodontax

Beneficii Apa de gura Daily Gum Care Extra Fresh, Parodontax:Dovedit stintific ca mentine gingiile sanatoase;Nu contine alcool;Actioneaza asupra placii bacteriene ramase dupa periajul dentar;Actioneaza in spatiile interdentare si de-a lungul liniei gingivale;Contine fluor pentru protectie impotriva cariilor. Fluorul mentine dintii puternici;Ofera o respiratie proaspata.Ingrediente:Aqua, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Methylparaben, Propylparaben, Zinc Chloride, Gellan Gum, o-cymen-5-ol, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 17200.Mod de utilizare:Folositi de doua ori pe zi. Agitati usor inainte de utilizare. Clatiti timp de 1 minut cu 10 ml solutie, apoi scuipati.Atentionari:Nu inghititi. Nu clatiti cu apa dupa folosirea apei de gura. A nu se lasa la indemana copiilor.A nu se folosi de catre copii cu varsta sub 6 ani. Incetati utilizarea daca apar iritatii. A nu se bea direct din flacon. Nu folositi produsul daca sigiliul capacului lipseste sau nu este intact. A se folosi preferabil inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Acest produs Apa de gura Daily Gum Care Extra Fresh, 500 ml, Parodontax din categoria Igiena orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Elmiplant Hyaluronic 3D Crema Ochi, 15ml
Gel de curatare spumant purificator Biology AC, 200 ml, A-Derma
VISCOFLU 10 FIOLE X 5ML
Ochelari de soare barbati Polaroid PLD 2135/S 08A
Amarant Bio, 350g, Pronat
Ciocolata amaruie 70% cu visine (stevie si erytrithol), 100g, Sweeteria
Ser de fata Wonder Releaf Centella Serum, 60ml, Purito
Acid Folic 1mg, 100 comprimate, Remedia
Vitamina C picaturi x 15ml
chevron-right-circle