Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Probiotic Complex 10 miliarde UFC, 20 capsule, Cosmo Pharm

Beneficii Probiotic Complex 10 miliarde UFC, Cosmo Pharm:Ajuta la echilibrarea florei intestinale;Actioneaza ca protector impotriva efectelor nocive ale antibioticelor;Reface flora intestinala afectata;Regleaza tranzitul intestinal;Poate contribui la absorbtia optima a nutrientilor;Probiotic Complex reduce intoleranta la lactoza.Ingrediente:Lactobacillus acidophilus 1 x 10¹¹ UFC/g -  82,50 mgLactobacillus casei 1 x 10¹¹ UFC/g  -  20 mgLactobacillus salivarius 1 x 10¹¹ UFC/g  -   10 mgLactobacillus plantarum 1 x 10¹¹ UFC/g  -    10 mgBifidobacterium lactis 1 x 10¹¹ UFC/g   -    9 mgMod de administrare:Adulti: 1 capsula enterica de Probiotic Complex zilnic, in timpul mesei.Precautii:A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest produs Probiotic Complex 10 miliarde UFC, 20 capsule, Cosmo Pharm din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Aida Airi CH9002 C1
Abemar Ulei de masaj x 200ml
Vopsea de par permanenta 9/60 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
3490 GH3 Men Sampon anticadere, 400 ml
Vopsea de par Argan Oil 6.3, 50ml, Korres
Ser All In One Deep Aqua Collagen 2X, 250ml, Tenzero
Balsam pentru par fragil cu tendinta de cadere Ricin Oil & Almond, 200ml, Botanic Therapy
Buretel pentru aplicarea machiajului Magic, 1 bucata, Eveline Cosmetics
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2825 020
chevron-right-circle