Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Max Vision Good Remedy, 60 capsule, Cosmo Pharm

Beneficii Max Vision Good Remedy, Cosmo Pharm:Poate contribui la imbunatatirea vederii in cazul pacientilor ce sufera de afectiuni degenerative la nivelul ochilor; Poate contribui la imbunatatirea circulatiei sanguine oculare; Poate contribui la formarea naturala a colagenului, la buna functionare a vaselor de sange si la cresterea acuitatii vizuala pe timp de noapte si la apus; Poate contribui la ameliorarea disconfortului cauzat de timpul petrecut in fata calculatorului sau concentrarii in timpul condusului;  Nu contine: coloranti artificiali, conservanti, arome artificiale, zahar, sodiu, gluten/grau, crustacee/peste, oua, alune/nuci, soia.                             Ingrediente:Extract din flori de Craite (Tagetes erecta)  in suspensie uleioasa de Sofranel  (Carthamus tinctorius), cu minim 40 mg Luteina si minim 2 mg Zeaxantina - 200 mg.                                                         Mod de administrare:1 capsula de Max Vision pe zi, in timpul mesei.                                                   Precautii:Intrebati medicul, in caz de sarcina sau alaptare.

Acest produs Max Vision Good Remedy, 60 capsule, Cosmo Pharm din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

81.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lapte praf Nutri Biotik 2, 6-12 luni, 1200 g, Aptamil
Ceai din cozi de cirese, 50g, Dacia Plant
Fluid Matifiant cu SPF50+ Defence Sun 50+, 50ml, Bionike
Sinomarin Adults Spray decongestionant nazal, 125ml
Lapte de baie si dus cu lapte de smochine, 1l, Cavailles
Noreva Iklen+ Ser Perfect sublim depigmentant, 30ml
Manson Vitamina C 180mg, 10 comprimate, Alevia
PAMPERS SPLASH 4 SLIP DE APA 9-15KG 11 BUCATI
Toner echilibrant cu 60% extract de ferment de Kombucha + 1% panthenol, 150ml, Kaine
chevron-right-circle