Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Biberoane
  6. /
  7. Biberon cu manere tip...

Biberon cu manere tip delfin, albastru, 230ml, PUR

Beneficii Biberon cu manere tip delfin, albastru, PUR:Mamelon asemănător mamei: Mamalonul din silicon moale și flexibil este conceput pentru a imita forma și textura mamelonului mamei, oferind bebelușului o senzație familiară și confortabilă;Design ergonomic: Forma biberonului este ergonomică și ușor de ținut de către bebeluș sau de către părinte;Ușor de curățat: Toate componentele biberonului pot fi dezasamblate pentru o curățare ușoară;Rezistent: Fabricat din materiale durabile și sigure pentru bebeluși.Depozitare și îngrijire:Spălați toate componentele biberonului cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare.Toate componentele biberonului pot fi sterilizate prin fierbere în apă clocotită timp de 5 minute sau prin utilizarea unui sterilizator cu abur electric sau cu microunde.Păstrați biberonul într-un loc uscat și curat atunci când nu este utilizat.Sfaturi suplimentare:Alegeți mărimea potrivită a biberonului în funcție de vârsta și nevoile bebelușului dumneavoastră.Este important să schimbați tetina la fiecare 3-4 luni sau mai devreme dacă este uzată sau deteriorată.Nu lăsați niciodată bebelușul nesupravegheat în timp ce se hrănește.Hrănirea la sân este cea mai bună opțiune pentru bebelușul dumneavoastră. Cu toate acestea, acest biberon este o alternativă excelentă pentru bebelușii care nu pot fi alăptați exclusiv sau care trebuie să fie hrăniți cu biberonul.

Acest produs Biberon cu manere tip delfin, albastru, 230ml, PUR din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sirop patlagina x 250ml Fares
Pad-uri Ampoule Pad Vitamina C & Yuzu, 80 bucati, LaLaRecipe
Ceai galbenele, 50 g, DaciaPlant
BB Cream bio matifiant pentru piele normala si mixta Nude, 30ml, Charlotte Bio
DACIA PLANT Antistres, 60 comprimate
Faringosept Rapid Menta 12 pastile Terapia
MINUNINO LAXATIV SIROP 100ML
ZIAJA BB CREAM SPF15-TGM-nuanta natural, 50 ml
HOFIGAL Ulei de catina 900mg, 40 capsule
chevron-right-circle