Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

FluEnd Extreme Hot Drink, 10 plicuri, Sun Wave Pharma

Beneficiile ingredientelor:mentine sanatatea tractului respirator si functionarea normala a cailor respiratorii: Ghimbir/ Zingiber officinalisajuta la îmbunatatirea respiratiei: mentol, Ghimbir/ Zingiber officinalis, Lumânarica/ Verbascum thapsusefect calmant asupra gâtului: Verbina/ Verbena officinalis, Lumânarica/ Verbascum thapsusau actiune antioxidanta si sustin sistemul imunitar: Ghimbir/ Zingiber officinalis, Lumânarica/ Verbascum thapsus, Soc/Sambucus nigraau efect tonic, ajuta la întarirea organismului în conditii de stres si oboseala: Ghimbir/ Zingiber officinalis, Verbina/ Verbena officinaliscontribuie la reducerea oboselii si extenuarii si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ: vitamina CIngrediente:Fiecare plic continue:Extract de Lumânarica – 50 mgExtract de Verbina – 50 mgExtract de Soc – 50 mgExtract de Ghimbir – 50 mgVitamina C – 40 mg (VNR* 50%)Mentol – 18 mg*Valoarea nutri_ionala de referin_a conform Regulamentului 1169/2011Mod de administrare:oral - continutul plicului se dizolva în 150 ml apa calduta si seamesteca 2-3 minute. Solutia rezultata se consuma imediat.- copii cu vârsta între 6-12 ani: câte 1 plic de 1-2 ori pe zi- adulti: câte 1 plic de 2-3 ori pe ziPrecautii / Atentionari:- Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat siechilibrat si un mod de viata sanatos- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic- A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici- A se consuma de preferinta înainte de sfârsitul datei de expirareînscrisa pe ambalaj- Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic- SWP Fluend Extreme Hot Drink contine zahar, nu este recomandat persoanelor cu diabet.A se păstra la temperaturi între 15 şi 25⁰C. A se feri de lumină şi umezeală.

Acest produs FluEnd Extreme Hot Drink, 10 plicuri, Sun Wave Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gustare bio din capsuni si mere Triboo, 25g, Smileat
Suzeta din latex cu tetina rotunda 0 luni+ Colour Mauve, 1 bucata, Bibs
Biberon roz anticolici cu gat larg PP EasyStart Bonjour Paris, 120ml, Canpol babies
Lotiune tonica Rosamelis, 200ml, Embryolisse
MARIMER BABY IZOTONIC SPRAY NAZAL 100ML
SONNENTOR CEAI ECO VERDE IASOMIE 18PLICURI
Vitamina C Lipozomala,120 ml, Quicksilver Scientific
Branca Ursului Extract, 380 mg, 60 capsule, Niavis
Crema de fata Wonder Releaf Centella Daily Sun Lotion SPF 50+ PA++++, 60 ml, Purito
chevron-right-circle