Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Reducerea apetitului
  6. /
  7. Uleiuri esentiale +6 SLIM,...

Uleiuri esentiale +6 SLIM, 10 ml, Cosmo Pharma

Beneficii Uleiuri esentiale 6 SLIM, Cosmo Pharma:Ajuta la echilibrarea greutatii;Regleaza apetitul;Ajuta la controlul poftelor alimentare si poate reduce senzatia de foame;Are proprietati termogenice, poate stimula arderea grasimilor;Contribuie la mentinerea nivelului sanatos de zahar din sange;Sustine sanatatea digestiva;Contribuie la functionarea normala a tractului;Are efecte benefice asupra sistemului imunitar;Are proprietati antioxidante si contribuie;Utila în caz de flatulenta, indigestie si spasme abdominale;Ajuta la mentinerea nivelului normal de gaze din stomac;Are un efect revitalizant si contribuie la mentinerea echilibrului general al organismului.Contribuie la energizarea organismului.Ingrediente:Amestec de uleiuri esentiale integrale 100 % naturale pure de: Grapefruit (Citrus paradisi) – 4 ml, Lamaie (Citrus limon) – 2 ml, Menta (Mentha piperita) – 1 ml, Ghimbir (Zingiber o¬cinale) – 1 ml, Scortisoara (Cinnamomum cassia) – 1 ml, Portocala-dulce (Citrus sinensis) – 1 ml.Mod de administrare:Adulti: 2-3 picaturi de 2 ori pe zi. Doza se amesteca într-o lingurita de miere (diabetici: un sfert de linguriţa de ulei alimentar). Se utilizeaza timp de 7-14 zile.Se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani.Precautii:A nu se dilua cu apa.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.Pentru utilizare topica, a nu se folosi cu peroxid de benzoil, retinoizi, acid salicilic, acid glicolic, acid lactic, vitamina C. 

Acest produs Uleiuri esentiale +6 SLIM, 10 ml, Cosmo Pharma din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fulgi de porumb fara zahar, 250g, Solaris
Fillerina 932 ochi si pleoape grad 3 Plus
Sampon Wonder Bubble, 250ml, La'dor
Yogi Tea Ceai sprijin imunitar, 17 plicuri
Covrigei din faina integrala si seminte de in, 100g, Solaris
KEBENE PRO BABY PICATURI ORALE 20ML + PLIC 2G
Crema de reparare pentru piele problematica cu Zinc si Niacinamide, 50ml, Biotaniqe
Usturoi fara miros, 1500 mg, 60 coprimate, Cosmo Pharm
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 66m
chevron-right-circle