Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Stres si somn
  6. /
  7. Magnesium Neuro Biotics, 30...

Magnesium Neuro Biotics, 30 comprimate, Remedia

Beneficii Magnesium Neuro Biotics, Remedia:Magnesium Neuro Biotics este o combinatie de magneziu, vitamine, ashwagandha si culturi bacteriene benefice;Magneziul poate contribui la reducerea oboselii si extenuarii (ca si acidul folic si pantotenic), metabolismul energetic normal, echilibrul electrolitic, functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice;Vitamina B1 (tiamina), Vitamina B2 (riboflavina), Vitamina B6 (piridoxina) si Vitamina B12 (ciancobalamina) poate contribui la functionarea normala a sistemului nervos si la metabolismul energetic normal;Ashwagandha are proprietati adaptogene si poate ajuta in perioadele de tensiune mentala, nervoasa si de anxietate, poate contribui la sustinerea relaxarii, a bunastarii mentale, fizice, la echilibrul emotional si la bunastarea generala.Ingrediente active:bisglicinat de magneziu 750 mg (magneziu 150 mg); pidolat de magneziu 200 mg (magneziu 17 g); extract 15-20:1 din radacina de Ashwagandha/Withania Somnifera, standardizat la min. 2,5% witanolide si 0,25% witaferina-A (SHADANDHA®) 25 mg; L-selenometionina (SELENIUM SELECT®) 5,5 mg (27,5 mcg seleniu); pantotenat de calciu 3,275 mg (3 mg vitamina B5); Bacillus coagulans 100x109 UFC/g 3 mg; Bifidobacterium lactis 500x109 UFC/g 2,5 mg; clorhidrat de piridoxina 0,85 mg (0,7 mg vitamina B6); clorhidrat de tiamina 0,7 mg (0,55 mg vitamina B1); vitamina B2 (riboflavina) 0,7 mg; 6(S)-5-metiltetrahidrofolat (sare de glucozamina) continand 57% acid folic (QUATREFOLIC®) 100 mcg (57 mcg acid folic); vitamina D3 (100 000 U.I. colecalciferol/g) 1 mg (100 U.I./2,5 mcg colecalciferol); ciancobalamina (vitamina B12) 1,25 mcg si ingrediente inactive: agenti de intarire: polivinilpirolidona, croscarmeloza sodica; agenti de incarcare: lactoza monohidrat, celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: amidon de porumb partial pregelatinizat, talc, stearat de magneziu, acid stearic. Filmul de acoperire a comprimatului contine: carbonat de calciu, hidroxipropilmetilceluloza, izomalt, trigliceride cu lant mediu, colorant indigo carmin cu lac de aluminiu,oxid galben de fier.Mod de administrare:Adulti: cate 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, dupa servirea mesei, de preferat dimineata si la pranz.Precautii / Atentionari:Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. In cazul unor afectiuni cronice sau al urmarii unui tratament medicamentos, sfatul specialistului este absolut necesar inaintea utilizarii acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la lactoza sau la oricare dintre componentele produsului. Administrarea in timpul sarcinii sau alaptarii se face doar cu acordul specialistului. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Acest produs Magnesium Neuro Biotics, 30 comprimate, Remedia din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

YK Ginkgo Biloba 376 mg, 30 caps
Suport pentru stabilizarea genunchiului S, 1 bucata, Futuro
BABY NOVA 14221 TETINA ROTUNDA DIN SILICON 0-24LUNI 2BUC
Multivitamine + Minerale Sun Health, 20 comprimate efervescente
Digest Ultrabiotics pentru echilibrul florei intestinale, 30 comprimate, Eladiet
Pudra bronzanta Feel the Bronze 02 Chocolate Cake, 4g, Eveline Cosmetics
Deodorant roll-on Hyaluro Protect, 50ml, BeBio
LA ROCHE POSAY EFFACLAR H CREMA HIDRATANTA CALMANTA PENTRU TEN GRAS 40ML
MORSA 110432 CIORAP PANA LA COAPSA COMPRESIE 15-20MMHG MARIME XL
chevron-right-circle