Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Reumabloc Akut, 30 plicuri unidoza*10ml, Sun Wave Pharma

Beneficii Reumabloc Akut:PEA/ Palmitoiletanolamida este o amida a acizilor grasi, derivata din acidul palmitic si etanolamina. Se gaseste în mod natural în alimente, cum ar fi galbenusul de ou si arahide, dar si în corpul uman;În organism, PEA/ Palmitoiletanolamida activeaza sinteza neurosteroizilor, acestia trimit mesaje care moduleaza semnificativ transmiterea durerii;Extractul de Bambus/ Bambusa bambos contribuie la constituirea cartilajului si a oaselor datorita continutului sau de siliciu. Sustine confortul, flexibilitatea si mobilitatea articulatiilor si ajuta la remineralizarea osoasa;Principiile active din extractul de Boswellia serrata, acizii boswellici, pot avea un rol benefic asupra sistemului musculo-scheletic, pot proteja articulatiile, oasele si muschii, redând mobilitatea.Ingrediente:Fiecare plic contine:PEA/ Palmitoiletanolamida – 600 mgExtract de Bambusa bambos - 300 mg cu 3 mg siliciuExtract de Boswellia serrata - 150 mg cu 97,5 mg acizi boswelliciMod de administrare:Oral -1 plic pe zi. A se agita înainte de folosire. Produs recomandat adultilor.Precautii / Atentionari:Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici.A se consuma de preferinta înainte de sfârsitul datei de expirare înscrisa pe ambalaj.Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. A se păstra la temperaturi între 15 şi 25⁰C.

Acest produs Reumabloc Akut, 30 plicuri unidoza*10ml, Sun Wave Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

99.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SECOM PYCNOGENOL 50MG X 30 TABLETE
Orteza pentru glezna cu suport din silicon Marimea XL, 1 bucata, Orthomed
Prune uscate Bio, 200g, Harmonica
Spray nazal hipertonic, 125ml, Tonimer Lab
Centrum Kids VitaGummies Multifruit, 60 jeleuri, GSK
Ahava Gel de dus cu kale si turmeric, 200ml
Bioderma ABCDerm lapte hidratant 200 ml
Iod natural Bio, 30 capsule, Zenyth
Antibalonare ,15 caps. moi FARES
chevron-right-circle