Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Simbiflora Complex 10 capsule...

Simbiflora Complex 10 capsule Nutriensa

Beneficii: contribuie la restabilirea echilibrului florei intestinale; contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; contribuie la functionarea normala a glandei tiroide; contribuie la mentinerea sanatatii pielii; Ingrediente: Lactobacillus + Bifidobacterium + Seleniu + Vitamina E. Mod de administrare: se administreaza pe cale orala. Se poate administra copiilor peste 12 ani, adultilor si persoanelor in varsta, cate o capsula pe zi, cu o cantitate suficienta de apa. In cazul consumului de antibiotice, se poate administra cate o capsula pe zi, preferabil inainte sau dupa administrarea de antibiotice, la un interval minim de 2 ore. Acest supliment alimentar poate fi utilizat in dietele vegetariene.

Acest produs Simbiflora Complex 10 capsule Nutriensa din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema pentru hidratare Baby, 100ml, Sanosan
Inflanat+ Curcumin95, 120 capsule vegetale, Herbagetica
Lapte praf Nutrimune 2, 700g, Plasmon
Dr. Konopka's Crema ten antirid Active, 50ml
Ulei de corp si par Green Rose, 100ml, Sabon
Inel gingival din silicon Melc Teal, 1 bucata, Mombella
Pudra Whey Protein Complex cu vanilie, 700g, Olimp Sport Nutrition
Plasturi energizanti pentru ochi, 2 bucati, Selfie Project
Relax Don't Stress, 60 capsule, AdNatura
chevron-right-circle