Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Deodorante
  6. /
  7. Noreva Deoliane Deodorant Roll...

Noreva Deoliane Deodorant Roll On 50 ml

Asigura o protectie de lunga durata impotriva mirosurilor si asigura o senzatie de prospetime. Recomandat si pentru piele sensibila, dupa ras sau epilat. Nu lasa urme. Se usuca repede si lasa pielea delicate.Fara alcool. Mod de utilizare: Aplicati zilnic sub brat, pe zona curata si uscata. Compozitie: compoziție: aqua (water), triethyl citrate, tapioca starch, ppg-15 stearyl ether, glycerin, steareth-2, steareth-21, parfum (fragrance), zinc gluconate, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, artemisia umbelliformis flower extract, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, polymethylsilsesquioxane, tetrasodium edta, citric acid, t-butyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Acest produs Noreva Deoliane Deodorant Roll On 50 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lapte de corp Basil Lemon, 200ml, Korres
Borotalco Pure Deo Roll-on x 50ml
Ulei esential de Lavanda, 10 ml, Steaua Divina
Lapte de corp Eau Thermale, 500 ml, Uriage
Multivitamine si minerale Supradyn Energy cu Coenzima Q10, 30 comprimate filmate, Bayer
Crema hidratanta de zi si noapte Vitamina C Infusion, 50ml, Mincer Pharma
ELGYDIUM PERIUTA DE DINTI DIFFUSION S
Vitalitate Forte Complex, 60 capsule, Niavis
Ser pentru conturul ochilor Must Have, 30ml, Gerovital
chevron-right-circle