Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Zdrovit MaxiMag Men 30...

Zdrovit MaxiMag Men 30 comprimate

Proprietati:- extractele de Maca și Ginseng îşi aduc aportul la menținerea vitalității, a condiției fizice și a capacității de efort;- extractul de Maca sprijină menținerea activității sexuale normale și a fluxului energetic;- extractul de Ginseng ajută la menținerea de relații sexuale normale, la susținerea vitalității în organism și contribuie la rezistența la stres a acestuia, crește rezistența fizică la efort, prin intensificarea metabolizării glucozei si a acidului lactic;- magneziul și vitamina B6 reduc oboseala și extenuarea, cu rol esenţial în funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice;- magneziul conlucrează la funcționarea normală a sistemului muscular;- zincul contribuie la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge, la menținerea fertilității și reproducerii normale, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.Compozitie:- magneziu 375 mg, - extract de Maca 100 mg, - extract de Ginseng 50 mg, - zinc 10 mg, - vitamina B6 1.4 mg.Mod de administrare: 1 comprimat pe zi. Destinat adulților.

Acest produs Zdrovit MaxiMag Men 30 comprimate din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzeta din silicon Dynamic Night&Day fata pentru 0-3 luni, 2 bucati, Lovi
Pungi pentru depozitarea laptelui matern, 25 buc x 180ml, Dr. Brown's
Verset Apa de parfum Sofia 50 ml
SECOM APPLE CIDER VINEGAR 500MG X 120 TABLETE
Secom L-Methionine 500mg x 30 capsule
Secom Vitex, adjuvant fertilitate,100 capsule
Defumoxan 1.5mg x 100 cpr
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2039 KB7
HARMONY Gold Spuma de par Defined Curls, 200ml
chevron-right-circle