Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Magneziu Bisglycinat 1000 mg...

Magneziu Bisglycinat 1000 mg capsule Zenyth 90 capsule

Bisglicinatul de magneziu este o forma de magneziu potrivita pentru persoanele care sunt sensibile la oxidul sau citratul de magneziu. Are actiune blanda si nu are efect laxativ ca alte saruri de magneziu. In forma de bisglicinat, magneziul este asociat cu glicina, un aminoacid implicat in sinteza proteinelor si transmiterea semnalelor chimice in creier. Glicina este un neutransmitator cu efect relaxant, care poate creste proprietatile calmante ale magneziului. Indicatii si beneficii: Biodisponibilitate optimă. Cea mai eficienta forma de magneziu pentru calmare și relaxare. Indicat în depresie, anxietate, migrene și stres. Reduce oboseala si sustine metabolismul energetic normal. Imbunatateste calitatea si durata somnului. Recomandat si in sindromul picioarelor nelinistite, spasme musculare, sindrom premenstrual si reducerea rezistentei la insulina. Bisglicinatul de magneziu nu are proprietati laxative. Poate fi administrat in orice moment al zilei. Potrivit si pentru vegetarieni si vegani. Compozitie: Bisglicinat de magneziu – 1.000 mg. Capsula vegetala: hipromeloza. O capsula contine 110 mg magneziu ionic. Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau alti aditivi chimici. Mod de administrare: - indicat pentru tineri, adulti, varstnici, diabetici, persoane care iau diuretice, atleti, femei sub tratament cu anticonceptionale, persoane cu probleme de somn sau persoane care consuma bauturi alcoolice. Cate 1-3 capsule/zi, administrate de preferinta in timpul meselor, cu o cantitate suficienta de lichid. Produsul poate fi administrat atat dimineata, cat si seara, la culcare. Precautii: Femeile insarcinate sau care alapteaza vor cere sfatul specialistului inainte de utilizare. Produs nerecomandat persoanelor cu alergie la ingredientele folosite și persoanelor cu insuficienta renala.

Acest produs Magneziu Bisglycinat 1000 mg capsule Zenyth 90 capsule din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

132.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ruj lichid mat 8h Matte Liquid Lipstick 01 - Cinnamon Spice, 2.5ml, Essence
Lip gloss pentru volum 05 Mysterious Berry, 4,7ml, Nuance
LACALUT WHITE PERIUTA DE DINTI
Vopsea de par nuanta 3N castaniu inchis, Color&Soin
Herbolax New Formula, 20 capsule vegetale, Cosmo Ppharm
Pudra compacta Fit Me Matte + Poreless 220 Natural Beige, 9g, Maybelline
Sampon antimatreata, 530ml, La'dor
NESTLE Alfare, 400 g
Korill 500mg x 30 capsule moi
chevron-right-circle