Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sanatatea femeii
  4. /
  5. Vagisan x 16 ovule

Vagisan x 16 ovule

Vagisan MoistCream Cremolum Ovule cu topire lenta, arata ca un ovul vaginal, dar este unic in felul sau. Acesta se topeste la caldura din vagin si formeaza o crema care hidrateaza mucoasa vaginala si prezinta un efect calmant de durata – un beneficiu major pentru femeile care nu doresc sa utilizeze un aplicator cand folosesc o crema vaginala. Aplicarea unui produs tampon de acest fel cu lactat de calciu si acid lactic duce la formarea in vagin a unei pelicule cu consistenta cremoasa avand un pH (indice de aciditate) de aprox. 4,5 - astfel Vagisan MoistCream Cremolum Ovule contribuie la mentinerea unui mediu vaginal sanatos. Nota: daca problemele persista, este obligatoriu sa vizitati medicul. Vagisan MoistCeam Cremolum Ovule este recomandat femeilor care considera utilizarea unui aplicator neplacuta. Pentru utilizarea intravaginala, introduceti ovulul in vagin, de preferat, seara, inainte de a merge la culcare. Puteti utiliza produsul o data pe zi sau mai rar (de ex., de 2-3 ori pe saptamana). Aceasta depinde de nivelul de disconfort al fiecarei femei. Pe perioada aplicarii se recomanda folosirea unui absorbant zilnic. Poate fi utilizat si in timpul sarcinii si al alaptarii. Ingrediente: Calcium Lactate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glyerides, Lactic Acid, PEG-20 Glyceryl Stearate, Sodium Carbomer Ovulul nu contine hormoni, parfum si nici conservanti. Vagisan MoistCream Cremolum Ovule este un dispozitiv medical.

Acest produs Vagisan x 16 ovule din categoria Sanatatea femeii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hartmann Eycopad comprese oculare 5.6 cm/7 cm x 25 buc
Shake proteic cu aroma de vanilie Total Lean, 832g, GNC
Ochelari de soare dama Hugo HG 1253/S 807
Picaturi anticolici, 50ml, Infacol
Crema de ochi Caviar and Pearl, 15ml, Nuance
HUGGIES ALOE SERVETELE UMEDE PENTRU COPII 56BUC 2+1 CADOU
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50104 002
Gel anti-imperfectiuni ten cu tendinta acneica cu AHA si BHA, 40ml, CeraVe
HOFIGAL Spirulina 1000mg, 40 comprimate
chevron-right-circle