Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Anticadere
  6. /
  7. Regaine spuma cutanata 50mg/g...

Regaine spuma cutanata 50mg/g 73ml

Descriere: Regaine conţine minoxidil. Minoxidil ajută părul să crească din nou şi stabilizează căderea părului la bărbaţi cu retragere a liniei părului şi chelie sub formă de coroană prin revitalizarea foliculilor de păr. Regaine este utilizat pentru tratamentul pierderii ereditare a părului la bărbaţi (numită, de asemenea, alopecie androgenică). Acesta va fi utilizat numai pe scalp (cap). Regaine nu se utilizează la femei. Mod de utilizare: Utilizaţi această spumă de două ori pe zi pentru a obţine şi menţine efectul dorit de creştere a părului. Părul şi scalpul trebuie să fie uscate inaini=te de a aplica spuma. Aplicaţi o doză de 1 g (echivalent cu volumul unei jumătăţi de capac) pe zona fără păr de două ori pe zi. Această spumă se utilizează numai pe pielea normală şi sănătoasă a scalpului. NU trebuie utilizată pe pielea scalpului inflamată, infectată, iritată sau dureroasă .NU aplicaţi în alte părţi ale corpului. Asiguraţi-vă că aplicaţi spuma direct pe scalp. Efecte: În primele câteva luni, unii utilizatori pot experimenta o pierdere a părului după utilizarea spumei pentru prima dată. Acest lucru poate fi un semn că Regaine are efect. Această pierdere crescută a părului are loc, în general, între 2 şi 6 săptămâni după începerea tratamentului şi apoi dispare. În cazul în care căderea părului continuă după 6 săptămâni, adresaţi-vă medicului. Părul este de obicei moale, pufos şi incolor. După utilizarea, în continuare, părul care creşte ar trebui să fie de aceeaşi culoare şi grosime cu celelalte fire de păr de pe cap. Deoarece părul creşte încet, Regaine are nevoie de timp pentru a avea efect. Rezultatele pot fi vizibile după 2-4 luni, de utilizare de două ori pe zi. În cazul în care părul nu se regenerează nici după 4 luni opriţi utilizarea Regaine. Cantitate de păr care creşte este diferită de la o persoană la alta. Acest medicament nu va avea aceleaşi efecte la toate persoanele. Administrarea continuă este necesară pentru creşterea şi menţinerea recreşterii părului sau căderea părului va începe din nou.

Acest produs Regaine spuma cutanata 50mg/g 73ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

158.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Emulsie pentru piele uscata Xerolys 10, 500ml, Lab Lysaskin
Ulei Bio Esential Manuka 40% (Leptospermum Scoparium) in alcool, 10ml, Sonnentor
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50131 009
VICHY CAPITAL SOLEIL CREMA ANTIOXIDANTA ANTI-RID 3 IN 1 SPF50 50ML
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr. 4,0, 115ml, Loncolor
HARTMANN PERMAFOAM PANSAMENT SPUMA 20X20CM X 3BUC
Avene Cleanance Women ser corector 30ml
Amestec proteic cu aroma de pufuleti cu unt de arahide AMP, 924g, GNC
Crema reparatoare de noapte pentru conturul ochilor Night Repair, 20ml, Remescar
chevron-right-circle