Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Collanol x 20 Capsule

Collanol x 20 Capsule

Capsule cu gel - Colagen Intact + Curcumina plus Cupru, mangan, vitaminele c si d pentru articulatii si oase sanatoase. stopeaza degradarea cartilajului articular; refacerea tesuturilor cartilaginoase; reactivează productia de colagen în organism; Datorită mecanismului său unic de acțiune colagenul intact Vitaminele C si D + mineralele Mn din Collanol sustin sanatatea si functionarea normala a sistemului osteoarticular cu doar 40 mg pe zi (exact cantitatea care se află într-o capsulă de Collanol). Extractul din curcuma sub formă micelară are un efect puternic antioxidant și antiinflamatoar. Este demonstrat ca extractul micelar din curcuma, care se află în compoziția Collanol, atinge o biodisponibilitate de 185 ori mai activa compartiv cu forma lui naturala. Astfel se explică eficiența sa ridicată în doze mici – fiind de 8 ori mai usor absorbita de organism. Adăugarea unor cantități ridicate de vitamina C, vitamina D3, cupru și mangan în compoziția produsului Collanol consolidează suplimentar efectul său benefic asupra articulațiilor, asigurând o îmbunătățire vizibilă și de durată. Substantele nutritive biologic active din compoziția produsului Collanol consolidează suplimentar efectul sau benefic asupra articulatiilor si asigura o imbunatatire vizibilă si de durată. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor. Vitamina C, cuprul si manganul contribuie la metabolismul energetic normal.

Acest produs Collanol x 20 Capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

120.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

PLASMON BISCUITI PENTRU BIBERON FARA GLUTEN 4LUNI+ 200G
FLEXIMOBIL HOT GEL EMULSIONAT 45G
Gommage cu miere, 50 ml, Apidava
Gel de dus Fiji Dream, 400ml, Fa
Delia Oja Coral Clasic 521 Cute Alert, 11ml
Artro Efervescent plus Calciu, cpr. eff., 1 tub*20
Plasturi rezistenti la apa cu ioni de argint 19x72 mm.
AVENE YSTHEAL EMULSIE ANTI-RID 30ML
Ser cu niacinamide, 30 ml, Ellemental
chevron-right-circle