Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Sun Wave Reumabloc Complex...

Sun Wave Reumabloc Complex 30 comprimate

Descriere: Principiul activ al extractului de Boswellia serrata, acidul boswellic, poate avea rol benefic în sănătatea sistemului musculo-scheletic, poate proteja articulațiile, oasele și mușchii, redând mobilitatea. Extractul de Curcuma longa susține funționarea normală a circulației sanguine și a sistemului nervos. Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. LALMIN Se 2000 drojdie îmbogățită cu seleniu, este o formă dezactivată de Saccharomyces cerevisiae care, pe lângă conținutul de vitamine și minerale produse în mod natural de celulele de drojdie, conține o formă organică de seleniu: L-selenometionina. Selenometionina se găsește în mod natural în proteine vegetale comestibile și are o biodisponibilitate superioară. Seleniu contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Ingrediente: Extract de Boswellia serrata 300mg Extract de Curcuma longa 250mg Seleniu 55mcg Piperina 1mg Mod de utilizare: Adulti si copii cu varsta peste 12 ani:1 comprimat pe zi, cu un pahar de apa.

Acest produs Sun Wave Reumabloc Complex 30 comprimate din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

90.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune impotriva caderii parului Cystiphane, 125ml, Biorga
Masca fortifianta cu ulei de ricin negru pentru par fragil Actiforce, 300ml, Activilong
Absorbante zilnice Panty Soft Deo, 60 bucati, Bella
Masca tip servetel cu Centella, 5 bucati, Mixsoon
EDENORM FREE SOLUTIE OFTALMICA 10ML
Top Coat Effect Gel, 10.5ml, Andreia Professional
Toner cu vitamina B5 + Bifida, 120ml, Mary and May
Piure de mere bio 4+ luni, 2 x 130g, BabyBio
POLISANO LINISTRESS 20 CAPSULE
chevron-right-circle