Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Apivita Hair balsam de...

Apivita Hair balsam de par hidratant 150 ml

Părul are nevoie de umiditate, la fel ca și pielea noastră! 97% ingrediente naturale • Hidratează intens prin restabilirea nivelului de umiditate din interiorul fibrei părului, cu acid hialuronic, extract de aloe, miere de cimbru și proteine de ovăz; • Ofera protectie antioxidanta si lasa parul plin de vitalitate cu extracte de rozmarin, salvie si propolis; • Previne ruperea și vârfurile despicate, protejând în același timp de factorii de stres externi (poluarea aerului și coafarea), datorită complexului APISHIELD HS; • Ușurează coafarea și reduce electrizarea, lăsând părul extrem de moale și suplu. Apa este inlocuita cu o infuzie tonica si anti-imbatranire de rozmarin organic grecesc. TESTAT DERMATOLOGIC. POTRIVIT IN HOMEOPATIE Mod de utilizare: După șamponare, aplicați pe lungime și vârfuri timp de 2-3 minute și clătiți bine. Evitați contactul cu ochii. Doar pentru uz extern. Ingrediente: Aqua/Water/Eau**, Cetyl Alcohol, Crambe Abyssinica Seed Oil, C15-19 Alkane, Glycerin, Brassicamidopropyl Dimethylamine, C13-15 Alkane, Cetyl Esters, Cetearyl Alcohol, Aqua/Water/Eau, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Propolis Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf* Extract, Mel/Honey/Miel, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Panthenol, Hydrolyzed Oats*, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Arginine, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aspartic Acid, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Limonene, Coumarin.

Acest produs Apivita Hair balsam de par hidratant 150 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

L'Erbolario Crema de corp cu ulei de argan, 250ml
Ceai bio de urzica, 15 plicuri, Vedda
Suzeta din silicon simetrica, 0-6 luni, roz, PUR
Mustar Bio fara gluten pentru copii, 200ml, Byodo
NOVALOU BALSAM CALMANT PT COPII 50ML
Crackers din quinoa fara gluten, 100g, ORGRAN
Gel de dus cremos Argan Divin, 100ml, Evoluderm
Granule vegetale, 150g, SanoVita
Spray restructurant 5 in 1, 250ml, Alama Professional
chevron-right-circle