Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Peanil 15 cps

Сompoziţie/1 capsulă: Palmitoiletanolamida (micronizată şi ultramicronizată) 400 mg Vitamina C (acid L-ascorbic) 300 mg Mod de administrare: Doza zilnică recomandată: Administraţi 1 capsulă de Peanil cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, dimineața și seara, timp de 2 săptămâni, apoi 1 capsulă zilnic timp de 30-60 de zile. Dacă este necesar, doza poate fi crescută din nou la 2 capsule pe zi și durata administrării poate fi prelungită. Contraindicații: - copii mai mici de 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, până la 25 de grade. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Acest produs Peanil 15 cps din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca hidratanta calmanta, 50ml, Galenic
Fiole cu concentrat activ pentru netezirea ridurilor Retinol, 3 ml, Dr. Grandel
Crema antirid de noapte multiCollagen, 50ml, Elmiplant
AXELLE CLESTE PENTRU PEDICHIURA 10CM C006204
Crema de Tuia Dacoderm, 75ml, Dacia Plant
Foramen Expert 3 Medium periuta dinti 571
Ser anti-aging, Una, 30 ml, Ivatherm
Extra Cardiorelax, 30 capsule, Cosmopharm
ELGYDIUM PERIUTA INTERDENTARA TRIOCOMPACT NARROW 2BUC
chevron-right-circle