Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Krauter Balsam Leacul Bunicii...

Krauter Balsam Leacul Bunicii 15 ml

Lasa o senzatie de prospetime si revigorare. Ajuta la eliberarea cailor respiratorii. Calmeaza durerile de cap Balsamul, Leacul bunicii®, cu plante BIO, Life Care® te ajuta sa te detensionezi dupa o zi stresanta. Extractul de eucalipt, camfor si migdale poate ajuta la ameliorarea durerilor de cap. Menta si rozmarinul ofera balsamului un miros relaxant. Ofera o senzatie placuta si racoritoare atunci cand este aplicat. Se poate folosi foarte usor, prin masarea tamplelor cu miscari lente. Adio, durere de cap! Elibereaza caile respiratorii Nasul infundat poate fi una dintre cele mai suparatoare manifestari. Balsamul, Leacul bunicii®, cu plante BIO, Life Care® poate fi o metoda eficienta si naturala pentru a desfunda nasul. Extractul de ulei de rozmarin si menta decongestioneaza sinusurile si usureaza caile respiratorii. Vei scapa usor de durerea de cap. Senzatie de revigorare si calmare Ingredientele cu efect antiinflamator pot ajuta la calmarea senzatiilor de macarime aparute in urma muscaturilor de insecte. Scapa de durere de cap cu un produs natural. Are un miros placut si te ajuta sa iti eliberezi caile respiratorii. Uita de senzatia neplacuta de nas infundat. Mod de utilizare: Se aplica pe pielea curata, se maseaza zona afectata pana balsamul este absorbit in totalitate de piele. A se evita contactul cu ochii si ranile deschise. A nu se lasa la indemna copiilor. Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 5-25°C. *ajuta la diminuarea durerilor de cap; *ajuta la diminuarea inflamatiilor de la nivelul articulatiilor; *ajuta la calmarea dureilor provocate de artrita. Produsul nu are contraindicatii in timpul sarcinii sau alaptarii. Insa, este indicat ca produsul sa fie testat initial pe o portiune mica de piele si apoi pe toata suprafata dorita, deoarece in aceasta perioada este posibil ca sensibilitatea sa fie crescuta si astfel perceptia efectului sa difere fata de perioadele anterioare. Varsta recomandata de consum > 18 ani

Acest produs Krauter Balsam Leacul Bunicii 15 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Colagen lichid hidrolizat Man 10000mg, 500ml, Swedish Nutra
Balsam Sublime Curl, 150ml, Rene Furterer
Avent Suzete Ultra Air design figurine 0-6 luni fete, 2 bucati SCF 080/06
DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY 30 FIOLE
INSTITUT ESTHEDERM LIFT REPAIR SER NETEZIRE ABSOLUTA 30ML
Gomaj de corp Call of fruity Body Scrub, 300ml, Soap & Glory
Spuma de baie cu aloe bio si magnolie, 1000ml, Malizia
VICHY Dercos Sampon Anti-Matreata pentru par uscat 390 ml
Pasta de dinti Parodontgel, 75ml, Biorepair Plus
chevron-right-circle