Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Moller's Omega 3 x...

Moller's Omega 3 x 36 pestisori aroma lamai verzi si capsuni

Proprietati: - furnizeaza aportul zilnic necesar de Omega-3 si de vitamina D; - gust bun de lamaie verde si capsuni; - fara coloranti artificiali; - contine acizi grasi esentiali Omega-3 naturali (DHA si EPA) si vitamina D, cu gust delicios de lamaie verde si capsuni; - EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA); - ajuta la cresterea sanatoasa si la dezvoltarea optima a creierului; - DHA contribuie la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii; - vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea sanatatii sistemului osos. Mod de utilizare: Pentru copii de peste 3 ani si pentru adulti – 2 pestisori gumati pe zi. Ingrediente active per 2 jeleuri: Acizi grasi Omega 370 mg: DHA (acid docosahexaenoic) 280 mg, EPA (acid eicosapentaenoic) 56 mg, Vitamina D 10 mcg 400 UI (200%*).

Acest produs Moller's Omega 3 x 36 pestisori aroma lamai verzi si capsuni din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr. Max Magnesium Complex, 20 comprimate efervescente
Crazy Radiate 365 de purtari 2 lentile/cutie
Bionike Proxera Psomed 3 Sampon cu uree 3% 125 ml
Ceai Virile Man, 20 plicuri, Vedda
Cotiera 2buc/cutie XL
LPM Sampon par uscat, deteriorat x 250ml
Crema vegana pentru netezirea parului satin Care, 200ml, JOC
UriBleu, 30 comprimate
Crema de fata Tea Tree Cica, 50ml, Orjena
chevron-right-circle