Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. MARNYS Artohelp ulei de...

MARNYS Artohelp ulei de masaj 50ml

Formula sa combină 100% ulei vegetal, uleiuri esențiale 100% pure și extracte din plante de Arnică, Wintergreen și Gheara diavolului . Arnica si Gheara diavolului, pentru administrare locala, sunt coadjuvantul perfect pentru piele datorita efectului de incalzire a mentolului si camforului. Poate fi aplicat atât înainte de exerciții fizice pentru a pregăti mușchii, cât și după exerciții pentru a reduce tensiunea musculară. Testat sub supraveghere dermatologica. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Compozitie: Ulei de Prunus amygdalus dulcis, ulei de semințe de Simmondsia chinensis, ulei de fructe de Olea europaea, ulei de semințe de Helianthus annuus, alcool denat, mentol, ulei de Mentha piperita, ulei de frunze de Gaultheria procumbens, extract de flori de Arnica montana, extract de rădăcină de Harpagophytum procumbens, ulei de Pinus sylvestris, ulei de Eugenia carvestris ulei de muguri, ulei de rădăcină de Zingiber officinale, ulei de scoarță de Cinnamomum camphora, ulei de glicină soja, tocoferol, beta-sitosterol, squalen, eugenol, limonen, linalol, geraniol . Conține: mentol (1,47%). Mod de utilizare: Pentru utilizare la copii peste 12 ani și la adulți. Aplicați 1 până la 2 pulverizări pe zona musculară și efectuați un masaj ușor pentru a facilita absorbția. Utilizare externă. Precautii: A nu se utiliza în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu aplicați pe mucoase sau răni. Evitați contactul cu ochii. Spălați-vă mâinile după utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat la temperatura camerei departe de surse de caldura.

Acest produs MARNYS Artohelp ulei de masaj 50ml din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gene false Magnetic Lashes Tantalize, 1 pereche, Kiss
Scutece Elite Extra Care Marimea 3 pentru 6 - 10kg, 40 bucati, Huggies
Ceai Sweet Chai Bio, 15 plicuri, Higher Living
Pamatuf pentru tuns maxi, 1 bucata, Cupio
Plasturi mari pentru bataturi superficiale, 2 bucati, Compeed
Lapte de curatare Hydro-Biotique Magneziu, 200ml, Novexpert
Toleriane Sensitive Crema hidratanta prebiotica, 40ml, La Roche-Posay
Natulique Sapun maini protectiv, 500ml
Gel de dus relaxant Lavande, 500ml, Evoluderm
chevron-right-circle