Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. MagLiquid 815mg 20 plicuri...

MagLiquid 815mg 20 plicuri Agetis

Contine citrat de magneziu, forma care asigura o absorbtie mai buna si mai rapida a magneziului in organism. Are biodisponibilitate ridicata chiar si la administrarea in concentratii mici. Isi regleaza de la sine absorbtia, fara a provoaca efecte nedorite in caz de supradozare. Beneficii: - reduce starile de oboseala, - contribuie la echilibrarea balantei electrolitice, - normalizeaza metabolismului energetic, - ajuta la functionarea normala a sistemului nervos, - normalizeaza functia musculara (neurotransmisia si contractia musculara), - normalizeaza sinteza proteinelor, - normalizeaza functia psihica, - mentine sanatatea dintilor si a oaselor, - contribuie la procesul de diviziune celulara. Nu contine gluten si lactoza. Compozitie: Cantitate per plic de solutie lichida: - magneziu citrat 815mg, echivalent cu magneziu 125mg, - alte ingrediente: apa, xylitol, sucraloza, glicerol, acid lactic, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, guma xantan, aroma de mango si portocale. Mod de administrare: 1 sau 2 plicuri pe zi. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se utiliza daca aveti hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre componente. Poate fi utilizat si de catre persoanele care sufera de diabet. Precautii: A se pastra la loc uscat, la temperaturi de sub 25 grade C. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.

Acest produs MagLiquid 815mg 20 plicuri Agetis din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BOIRON HOMEODENT PASTA DINTI CLOROFILA 75ML
Crema-gel revitalizanta Defence Man Energise, 50ml, Bionike
Sapun lichid si gel de dus bio de Marsilia cu flori de portocal, 300ml, Coslys
Uscator de par Travel, 2 viteze, 2 trepte de temperatura, Negru, REVLON
Chlorella, 30 capsule, Herbagetica
Paste Conchiglie din amarant, teff si quinoa fara gluten Bio, 250g, Marchesato
Contractubex gel 50 g
Pampers Pants Active Baby Marimea 5, 12-17kg, 22 bucati
Ovule vaginale cu probiotice Biolact, 10 bucati, Eva Intima
chevron-right-circle