Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Krauter Magic Roll 60...

Krauter Magic Roll 60 ml

Beneficii: Proprietati antiinflamatoare, util in dureri musculare si articulare. Calmarea rapida a durerilor din diverse zone, precum zona cervicala, a gatului, incheieturilor, bratelor, genunchilor, gleznelor sau muschilor. Calmarea iritatiilor pielii, chiar si a celor provocate de muscaturi de insecte. Dupa masarea usoara a zonei veti simti o senzatie de racorire si confort. Usor de folosit si transportat. Se absoarbe foarte repede. Mod de utilizare: Masati usor pentru aproximativ 30-40 de secunde, pe zona de interes (zona cervicala, spate, brate, picioare, genunchi, articulatii sau muschi). Produsul poate rezista pana la 150 de aplicari. Compozitie: Aqua, Aloe Barbadensis leaf extract, Menthol, Camphor, Chamomilla Recutita extract, Salvia Officinalis extract, Rosmarinus Officinalis leaf extract, Olea Europaea fruit extract, Harpagophytum Procumbens extract, Arnica Montana extract and maltodextrin, Triethanolamine, Carbomer, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol. Produs vegan. Precautii: Doar pentru uz extern. Nu ingerati. Evitati contactul cu ochii. Nu lasati la indemana copiilor.

Acest produs Krauter Magic Roll 60 ml din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pulbere de scortisoara Ceylon ecologica, 50g, Springmarkt
Crema de curatare 1-Er Bebe, 1000ml, Uriage
ZDROVIT GRIPOVIT JUNIOR 10PLICURI
Lactovit Gel de Dus LACTOOIL, 600 ml
AVENE SUN GEL CREMA REPARATOARE DUPA PLAJA 400ML
POLYGEMMA nr. 17 Imunitate, 50 ml
Crema de maini Lavande, 30ml, Evoluderm
DUCRAY ANAPHASE+ BALSAM 200ML
Elgydium pasta de dinti antiplaca 75 ml
chevron-right-circle