Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Deo Roll-on Mann Galbenele...

Deo Roll-on Mann Galbenele LifeCare 50ml

Impiedica aparitia mirosului neplacut, fara a inhiba transpiratia. Nu blocheaza porii. Ideal pentru uzul zilnic. Este potrivit pentru orice tip de piele. Nu inhiba transpiratia si are un miros placut. Nu blocheaza porii si te va ajuta sa te simti bine in pielea ta toata ziua. Hidrateaza si protejeaza pielea sensibila a axilei. Nu contine parabeni sau coloranti. Nu contine particule de aluminiu. Produs vegan. Mod de utilizare: Se aplica un strat subtire pe pielea curata si uscata. Pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea sensibila. Compozitie: Aqua, Alcohol Denat., Calendula Officinalis Flower Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Menthol, Hydroxyethylcellulose, Octenidine HCl, Disodium EDTA, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Propylene Glycol, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Geraniol, Linalool.

Acest produs Deo Roll-on Mann Galbenele LifeCare 50ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuiti eco crocanti cu susan si rozmarin, 250g, Gustoni
FARES ULEI MENTA 10ML
Scutece Elite Soft Marimea 2 pentru 4 - 6kg, 82 bucati, Huggies
Camera de inhalare pentru bebelusi, 1 bucata, KidsCare
Termometru cu Infrarosu 3in1, Dr Mayer
Ruj tint lichid pentru buze Dewyful #01 In Coral, 35g, Rom&nd
Ruj mini VIP - Matte Star, 1.9g, Cupio
Bautura din soia neindulcita, 1000ml, Alpro
Sampon pentru femei HFSC Transdermic Crescina, 200ml, Labo
chevron-right-circle