Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Sun Wave Hemovert 15...

Sun Wave Hemovert 15 comprimate + 15 plicuri

Proprietati: - Sustin integritatea sistemului venos (Vitis vinifera, Diosmina, Hesperidina) - Contribuie la funtionarea normala a tranzitului intestinal (Plantago ovata, Emblica officinalis, Terminalia chebula, Amorphophallus konjac) - Ajuta la desfasurarea normala a digestiei (Plantago ovata) - Sustin functia digestiva (Emblica officinalis, Picrorhiza kurroa, Terminalia chebula) - Au rol antioxidant si antiinflamator (Curcuma longa, Cammiphora myrrha) - au rol astringent (Argila rosie, Pinus succinifera) Mod de administrare: - primele 5 zile de utilizare: oral - cate 1comprimat si cate 1plic de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dupa mese - urmatoarele 5 zile: oral - 1comprimat dimineata si 1plic seara, dupa mese - continutul plicului se dizolva in 200 ml apa calduta, se amesteca energic si suspensia rezultata se consuma imediat. Atunci cand se utilizeaza seara, se va pastra un interval de 1 ora inainte de culcare. Precautii si contraindicatii: - deoarece Psyllium poate scadea absorbtia unor medicamente administrate pe cale orala, se recomanda ca administrarea acestora sa se faca cu 1 ora inainte sau 1 ora dupa utilizarea continutului plicurilor de Hemovert. - se recomanda a se evita consumul continutului plicurilor de Hemovert chiar inainte de culcare - utilizarea continutului plicurilor de Hemovert nu se recomanda persoanelor care sufera de ocluzie intestinala, simptome abdominale nediagnosticate sau care au dificultati la inghitire. Prezentare: 15 comprimate + 15 plicuri

Acest produs Sun Wave Hemovert 15 comprimate + 15 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

109.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Program Complex de Multivitamine pentru barbati AMP Men's Ripped Vitapak® , 30 pachetele, GNC
Pasta de dinti alba, 100ml, Ben&Anna
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N7.13
Steaua Divina Antibalonal, 60 capsule
Unghiera bebelusi Baby, albastra, 1 bucata, Parsa
Lotiune mentolata cu extracte naturale, 100ml, Tis Farmaceutic
VENERIS TEST CHLAMYDIA T 1BUC
Mastodynon Picaturi x 100ml
Ulei esential de scortisoara (cinnamomum zeylanicum oil), 10ml, Sabio
chevron-right-circle