Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Cicatrizare
  6. /
  7. Cicaderma unguent 30 g

Cicaderma unguent 30 g

Indicatii: Arsuri de mica intensitate, eritem solar. Rani superficiale cu intindere mica: taieturi mici, fisuri si crapaturi ale pielii. Intepaturi de insecte. Iritatii ale pielii. Contraindicatii: Hipersensibilitate la oricare din componentele produsului. Utilizare: Se aplica in strat subtire la nivelul tegumentului afectat, dupa curatarea leziunilor care urmeaza a fi tratate. Se aplica de 1-2 ori pe zi, cu sau fara pansament, in functie de gravitatea leziunilor cutanate. Atentionari: Hypericum perforatum influenteaza metabolizarea hepatica a unor substante medicamentoase: ciclosporina, digoxina, contraceptivele orale, teofilina, warfarina, indinavir. Avand in vedere absorbtia redusa in circulatia sistemica, se considera ca administrarea cutanata nu constituie un risc pentru acest tip de interactiuni. Se recomanda prudenta in cazul unor astfel de asocieri, in special in aplicatii pe leziuni intinse. Datorita riscului de fotosensibilizare se evita expunerea la soare a zonelor pe care s-a aplicat. Mod de ambalare: Tub 30 g.

Acest produs Cicaderma unguent 30 g din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema pentru maini si unghii Atoderm, 50ml, Bioderma
Magneziu + B6, 30 comprimate, Beres
Lotiune dupa ras cu ulei de eucalipt, 150ml, Plant Activ
BIODERMA ATODERM INTENSIVE BALSAM 200ML
Ulei de morcov x 50 ml TIS
Biscuiti cu mere si continut redus de zaharuri, 360g, Gerble Expert Dietetic
Set tentine cu debit pentru hrana consistenta +6 luni SCY966/02 Natural Response SCY966/02, 2 bucati, Philips Avent
Ceai de frunze de paducel cu flori, 50g, Plafar
AVENE HYDRANCE AQUA GEL 50ML
chevron-right-circle