Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Minunino Răceală și Gripă...

Minunino Răceală și Gripă 100ml sirop

Minunino răceală și gripă ajută la: - menținerea temperaturii normale a corpului, - la eliminarea secrețiilor bronhice, - contribuie la reducerea durerile musculare și articulare, - induce starea de calm și relaxare, - contribuie la îmbunătățirea calității somnului. Compozitie pentru 100 ml sirop: 1,94 g extract din flori de Tei (Tilia cordata). Proprietati: Extractul de flori de Tei stimulează transpiraţia şi ajută la scăderea febrei, la reducerea inflamaţiei la nivelul căilor respiratorii prin mucilagiile si flavonoidele pe care le conţine. Este recomandat ȋn: răceala, gripă, guturai si bronşite. Mod de administrare: Copii cu vârsta de la 1 până la 3 ani: câte 2,5 ml sirop de 2-3 ori pe zi (doar la recomandarea medicului). Copii cu vârsta de peste 3 ani: câte 5 ml sirop de 3-4 ori pe zi. Adulți: câte 10 ml sirop de 3-4 ori pe zi. Se recomandă utilizarea continuă timp de 3-5 zile. Precautii: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contine zahăr. Nu se recomandă utilizarea de către persoanele cu diabet zaharat sau cu alergie la ingredientele produsului. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. Dupa deschidere, a se păstra la frigider şi a se consuma în maximum 28 de zile.

Acest produs Minunino Răceală și Gripă 100ml sirop din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB0707S 664271
Tinctura de rostopasca, 50ml, Dacia Plant
FARES CEAI MATASE PORUMB 50G
Delia Oja Coral Classic nr. 522 Sweet plum, 11 ml
DACIA PLANT C Natural, 60 comprimate
Legume gustoase cu carne de curcan, incepand de la 12 luni, 220 g, HiPP
Ser pentru fata Madagascar Centella Ampoule, 30ml, Skin1004
Piure din para si iaurt fara gluten, 2 x 120g, Plasmon
Spuma pentru picioare antiperspiranta 10% uree, 75ml, Feet Calm
chevron-right-circle