Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Multivitamine si Minerale
  6. /
  7. Bio-Multivitamine 60 capsule Pharma...

Bio-Multivitamine 60 capsule Pharma Nord

Proprietati: - o singură tableta oferă o doză mare de vitamine și minerale; - nu conține fier. Acest lucru se datorează faptului că nu toată lumea beneficiază de fier suplimentar; - conține drojdie de seleniu SelenoPrecise, produsă în Danemarca, brevetată, cu o biodisponibilitate documentată de 89% pentru fiecare lot; - conține un complex integral de vitamina B; - pentru un sistem imunitar care funcționează corespunzător. Mod de administrare: 1-2 tablete pe zi, sau după recomandarea specialistului în domeniul sănătății. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu mestecați comprimatul, ci înghițiți-l întreg, de preferință în timpul sau după masă. Femeile însărcinate sau care alăptează, trebuie să ceară avizul medicului înainte de a lua acest supliment. Prefixul Bio nu se referă la provenienţa din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului. Compozitie: Vitamine, minerale, agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (croscarmeloză sodică, săruri de magneziu ale acizilor grași), agent de întărire (dioxid de siliciu), agenți de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, proteine din porumb).

Acest produs Bio-Multivitamine 60 capsule Pharma Nord din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

GEROVITAL H3 DERMA+ APA MICELARA 150ML
Unguent cu catina, 50ml, Faunus Plant
Koflet-H cu aroma de lamaie, 12 comprimate, Himalaya
Crema de noapte Caviar and Pearl, 50ml, Nuance
Crema hidratanta Legere Biology, 40 ml, A-Derma
Trachisept Duo Clasic, 16 comprimate de supt
Crema de curatare spumanta si hidratanta pentru ten normal-uscat, 473ml, CeraVe
PHYTOCOLOR VOPSEA 3 DARK BROWN
Sampon pentru par vopsit Colour Goddess Bed Head, 600ml, Tigi
chevron-right-circle