Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Ulei de Oregano 60...

Ulei de Oregano 60 mg Herbal Plus 30 ml GNC

Proprietăți: - este un stimulant puternic al imunitatii, intarind astfel rezistenta naturala a organismului. - este unul dintre cele mai eficiente antiseptice cunoscute. - poate fi adjuvant în sănătatea sistemului digestiv si a aparatului urinar. - antifungic. Compozitie per 2 picături: - ulei de măsline extra virgin, - ulei de oregano 60%, - carvacrol (3.2 mg) - 60 mg. Mod de administrare: 2 picături pe zi, sublingual sau amestecate cu suc sau apă. Precautii: A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu folositi daca sigiliul a fost rupt.

Acest produs Ulei de Oregano 60 mg Herbal Plus 30 ml GNC din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cicasilver Spray, 125 ml
Enterisan 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina
Cosmopharm Aloe Vera, 30 capsule
Revikard 100, 30 capsule, Sanience
SECOM RESPIRATORY PROTECT COUGH SIROP 59ML
Tratament Blond Ambition Purple, 300ml, T-LAB
Balsam Moisture Balancing, 530ml, La'dor
ELUDRIL APA DE GURA 200ML
Gel Ultra-activ Pentru Corp
chevron-right-circle