Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. GNC Vitamina D-3 50...

GNC Vitamina D-3 50 mcg (2000 UI) 120 jeleuri

Proprietati: Esentiala pentru absorbtia calciului si pentru a avea oase puternice. Sustine imunitatea, sanatatea oaselor si a dintiilor. Absorbtie superioara. Arome naturale de piersici si fructe de padure. Nu contine gluten. Mod de administrare: 2 jeleuri pe zi. Mestecati bine inainte de a inghiti. Compozitie: Vitamina D-3 naturala 50 mcg (2000 UI). Sirop de glucoza, zahar, apa, gelatina (din porcine), mai putin de 2% din: ceara de carnauba, acid citric, coloranti (oleorasina din paprika, concentrat de ridiche, concentrat din morcov si hibiscus, caramel), glicerina, acid lactic, arome naturale, ulei de palmier, pectina, polisorbat 80, propilen glicol, extract de rozmarin, difosfat tetrasodic, tocoferoli, citrat tripotasic. Precautii: Consultati un medic specialist inainte de a utiliza acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, administrati un tratament medicamentos sau aveti o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Acest produs GNC Vitamina D-3 50 mcg (2000 UI) 120 jeleuri din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

108.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fulgi de drojdie inactiva, 100g, Solaris
Ochelari de soare unisex Guess GU5209 28B
Luciu de buze Vinyl Choco Glamour No 1, 4.5ml, Eveline Cosmetics
Serum Endocare Renewal Intensive, 30ml, Cantabria Labs
KISS LOTIUNE DE CORP VANILLA MILK 250ML
Brahmi Gotu Kola Sistemul Nervos si Deficit de Atentie, 60 capsule, Organic India
Pudra iluminatoare Variete Extreme Shine Efect 02, 5g, Eveline Cosmetics
Scrub de corp hidratant cu pepene si piersica Bellini Please, 250ml, Organic Shop
Ochelari de soare dama Guess GU7868 66A
chevron-right-circle