Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Timburg Gel Forte 500...

Timburg Gel Forte 500 g

Este un balsam de cal, produs dupa o reteta naturala si originala avand o compozitie speciala in care intra uleiuri eterice si plante. Este indicat in afectiuni reumatice incalzind locul unde este aplicat. Util in: - reumatism, - contuzii (lovituri), - regenerarea cartilajelor, - dureri articulare, - tulburări circulatorii. Mod de utilizare: Pentru a resimți senzația de încălzire gelul se va masa pe corp timp de 3 minute. Cantitatea care se aplică depinde de cerințele individuale. După masaj mâinile se vor spăla bine. Aplicați 1-2 ori pe zi de preferabil seara. Compoziție: - uleiuri eterice din scorțișoară, migdale dulci, portocale braziliene, - plante: afine, ceai verde, rozmarin, levănțică, cimbru, rostopască, salvie, coajă de stejar, ardei iute. Produsul a fost testat dermatologic. Precautii: Gelul este numai pentru utilizarea externă.Nu folosiți pe pielea ritată, zgâriată sau rănită precum și pe mucoasă. Nu se folosește în cazul alergiei la orice componente.

Acest produs Timburg Gel Forte 500 g din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pungi igienice parfumate pentru scutece cu dispenser 85011, 3 role x 20 de pungi, Reer
Vitamina C 1000, 30 tablete, Adams
Luciu de buze Extreme Shine Volume Lipgloss 10 - Sparkling Purple, 5ml, Essence
LYSASKIN XEROLYS+ EMULSIE PENTRU PIELE USCATA 200ML
Balsam de rufe pentru haine de bebelusi, 2 litri, Lovela Baby
Tablete efervescente de curatare gutiere dentare Corega Pro Cleanser Orthodontics, 30 tablete, GSK
KLORANE BALSAM CU EXTRACT DE MANGO 200ML
Protectie silicon pentru biberon din sticla cu gat larg roz pal, 150ml, Dr. Brown's
Baton proteic crocant cu ciocolata Crispy Choco, 50g, Orangefit
chevron-right-circle