Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Zdrovit Molekin Seleniu 30 comprimate

Proprietati: - antioxidant, - contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și a glandei tiroide, - asigura funcționarea normală a sistemului nervos, la reducerea oboselii și extenuării, - conlucrează la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, - menținerea sănătății părului și unghiilor, - niacina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării. Nu conține lactoză și gluten. Compozitie: - seleniu 100 mcg, - vitamina E 12 mg, - niacină 16 mg. Mod de administrare: 1 comprimat pe zi înghițit cu apă. Produsul este destinat adulților.

Acest produs Zdrovit Molekin Seleniu 30 comprimate din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spuma de curatare pentru corp si par, 200ml, Nosko Baby
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AM,dress cu varf - Negru, 2
Sterimar spray cu apa de mare Baby, 50 ml, Laboratoires Fumouze
Hyalu B5 crema hidratanta antirid cu efect de reumplere, 40 ml, La Roche-Posay
Baton High Protein cu alune, 35g, Isostar
Ciocolata neagra cu 72% cacao, 100g, Liebhart’s Amore Bio
Mask Repair acne emulsie seboregulatoare x 50 ml
Toner Vitamin C Bright, 120ml, Orjena
Unt solid pentru maini si corp cu unt de shea si cacao Coccola, 80ml, La Saponaria
chevron-right-circle